Edirnespor moral depoladı Edirnespor moral depoladı

2023-2024 sezonu Edirne Süper Amatör Küme ve 1. Amatör Lig maçları geçtiğimiz hafta sürdü.
OSMANLISPOR 1 PUANLA YETİNDİ
Süper Amatör Küme A Grubu’nda Osmanlıspor Karaağaç Karlıovaspor ile karşılaştı. Osmanlı Sahası’nda oynanan maç 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Osmanlıspor 10 puana yükselerek zirvede yer alırken, Karaağaç Karlıovaspor 4 puanla 4. sırada yer aldı.
Edirne Genç Aslanlarspor ise Saraçhane 1 Nolu Saha’da Enez Belediyespor’u konuk etti. Mücadeleyi Edirne Genç Aslanlarspor rakibine gol olup yağarken 8-1 kazanmayı başardı. Edirne Genç Aslanlarspor 9 puana ulaşıp 2. sıraya yükselirken Enez Belediyespor 4 puanla 6. sırada kaldı.   
Bir diğer maçta Yıldırım Gençlerbirliği, Karaağaç Ardaspor ile karşılaştı. Yıldırım İbrahim Acar Sahası’nda oynanan maçı Yıldırım Gençlerbirliği 1-0 kazanarak ilk galibiyetini aldı. Yıldırım Gençlerbirliği 3 puanla 7. basamakta yer alırken, Karaağaç Ardaspor 4 puanla 5. sırada yer aldı.
Grupta 9 puanla 3. sırada yer alan Keşan İdman Yurdu haftayı BAY geçti. 
Edirne Süper Amatör Küme A Grubu 5. Hafta sonuçları
Osmanlıspor 0–0 Karaağaç Karlıovaspor
Edirne Genç Aslanlarspor 8–1 Enez Belediyespor
Yıldırım Gençlerbirliği 1–0 Karaağaç Ardaspor
İPSALASPOR ZİRVEDE
B Grubu’nda lider İpsalaspor, Edirne Çarşıspor’u hükmen 3-0 ile geçerek 13 puanla zirvede yer aldı.
Zirve takipçisi Edirne Mega Gençspor ise Yıldırım İbrahim Acar Sahası’nda Yeni İmaretspor ile karşılaştı. Edirne Mega Gençspor mücadeleyi 4-0 kazanarak 10 puana ulaştı ve 2. basamakta yer aldı. Yeni İmaretspor ise 4 puanla 5. basamakta yer aldı.     
Bir diğer maçta Keşan Anafartalarspor ise Keşan Sentetik Saha’da Lalapaşaspor’u konuk etti. Keşan Anafartalarspor 4 puana ulaşarak 6. sırada yer alırken, Lalapaşaspor ise 6 puanla 3. sırada kaldı.
Grupta 5 puanla 4. sırada yer alan Subaşıspor haftayı BAY geçti.
Edirne Süper Amatör Küme B Grubu 5. Hafta sonuçları
İpsalaspor 3–0 Edirne Çarşıspor (Hükmen)
Keşan Anafartalarspor 2–1 Lalapaşaspor 
Edirne Mega Gençspor 4–0 Yeni İmaretspor
Subaşıspor – BAY 
TUNCASPOR’DAN 10 GOL
Edirne 1. Amatör Küme’de ise A Grubu’nda lider Tuncaspor, Tüfad 50. Yıl Sahası’nda Hıdırağa Köyü FK’ya konuk oldu. Tuncaspor rakibini bozguna uğrattı ve maçı 10-0 kazandı. Tuncaspor bu sonuçla puanını 13 yaparak zirvede yer alırken, Hıdırağa Köyü FK 3 puanla 7. sırada kaldı. 
Zirvenin takipçilerinden Edirne Enderspor ise Saraçhane 1 Nolu Saha’da Kirişhanespor ile karşılaştı. Edirne Enderspor maçı 3-1 alarak 10 puana ulaşmayı başardı ve 3. sırada yer aldı. Kirişhanespor ise 6 puanda kalarak 5. sırada yer aldı.
Kaleiçispor ise Gazimihalspor’u 3-0 hükmen mağlup ederken, Kaleiçispor 10 puanla 2. basamakta yer aldı. Gazimihalspor ise 0 puanla 8. basamakta yer aldı.
Grupta Saraçhanespor- Süloğlu maçı ise ertelendi.
Edirne 1. Amatör Küme A Grubu 5. Hafta sonuçları
Edirne Enderspor 3–1 Kirişhanespor   
Gazimihalspor 0–3 Kaleiçispor (Hükmen)
Hıdırağa Köyü FK 0–10 Tuncaspor  
Saraçhanespor – Süloğluspor (Ertelendi)
KEŞAN 1984 KÜLTÜRSPOR İKİNCİ OLDU
B Grubu’nda lider Aşçıoğlu Gençlikspor deplasmanda Kırcasalihspor’a konuk oldu. Kırcasalih Sahası’nda oynanan maçı Aşçıoğlu Gençlikspor 5-3 kazanarak 12 puanla liderliğini sürdürdü.
Zirve takipçisi Keşan 1984 Kültürspor, Keşan Sentetik Saha’da 18 Kasım Kurtuluşspor ile kozlarını paylaştı. Keşan 1984 Kültürspor maçı 6-2 kazanarak avantajı yakalamayı bildi. Keşan 1984 Kültürspor 10 puanla 2. basamağa yerleşirken, 18 Kasım Kurtuluşspor 9 puanla 3. basamakta kaldı.   
Grubun bir diğer maçında ise Yeni Karpuzluspor, Havsaspor’u ağırladı. Yeni Karpuzlu Sahası’nda oynanan mücadeleyi Yeni Karpuzluspor 4-1 kazandı. Yeni Karpuzluspor bu sonuçla ilk 3 puanını alarak 6. sırada yer alırken, Havsaspor 0 puanla 7. sırada kaldı. 
Grupta Küplü Halk Oyunlarıspor haftayı BAY geçti.
Edirne 1. Amatör Küme B Grubu 5. Hafta sonuçları
Kırcasalihspor 3–5 Aşçıoğlu Gençlikspor
Yeni Karpuzluspor 4–1 Havsaspor 
Keşan 1984 Kültürspor 6–2 18 Kasım Kurtuluşspor
Küplü Halk Oyunlarıspor – BAY

Kaynak: Haber Merkezi