Çocuklar kendi bayramlarında doyasıya eğlendi Çocuklar kendi bayramlarında doyasıya eğlendi

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan Vahap Akay, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. 
Güne Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın ziyareti ile başlayan Akay, “Tekirdağ’ımızın kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a bugüne kadar Çerkezköy’ümüze ve Tekirdağ’ımıza yaptığı hizmetler ve verdiği emekler için teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Nazik ziyareti için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Aybayrak’ın ziyaretinin ardından esnaf ziyareti yapan Akay, daha sonra 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Çerkezköy İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Olcay Palak’ı ve Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gökhan Özdemir’i ziyaret ederek, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı ve sağlık çalışanlarına çiçek takdim etti.
Daha sonra Çerkezköy Belediyesi tarafından Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri’nde verilen mahalle iftarına
katılan Vahap Akay, “Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevine seçildiğim
2014 yılından bu yana her ramazan ayında mahallelerimizde sofralarımızı kurarak, hemşerilerimiz ile aynı iftar sofrasında bir araya geldik. Ekmeğimizi, aşımızı, suyumuzu paylaşmanın mutluluğunu, heyecanını yaşadık. Bu ramazan ayında da ilk iftar soframızı Çerkezköy Belediyesi olarak Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri’nde kurarak Kızılpınar Atatürk, Gültepe ve Namık Kemal mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik” dedi.

İftara katılan vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Akay, iftardan sonra ev ziyaretlerinde bulundu ve ardından günü Veliköy Mahallesi’nde kurulan sahur sofrasında tamamladı.
Genç Belediye Meclis Üyesi Adayı Beyza Kurt tarafından Veliköy seçim ofisinde verilen sahur programına katılan Vahap Akay, Veliköy’de 10 yılda yapılan çalışmaları ve gelecek 5 yılda yapmayı planladıkları çalışmaları anlatarak sahura katılan vatandaşlar ile sohbet etti.

Kaynak: Haber Merkezi