Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rifat Gürgendereli ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Eylem Bayır, Doç. Dr. Musa Uludağ, Dr. Öğr. Üyesi Sertaç Arabacıoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Funda Gündoğdu Alaylı, Batı Trakya Gümülcine ve İskeçe’de bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulundu

200 kilometrelik köy yolu asfaltlanacak 200 kilometrelik köy yolu asfaltlanacak

TÜ heyeti sırasıyla Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan, Gümülcine seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Şükriye Mehmed, Handan Ali Hüseyin, Murat Ahmed, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu ve İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa Trampa’yı ziyaret etti.
Ziyaretler esnasında Trakya Üniversitesine uluslararası öğrenci alımı, öğretmen eğitimleri, 20-22 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Sosyal Bilgiler Eğitimi Sempozyumu (USBES) ve 04-07 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan 16. Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitimi Kongresi (UFBMEK2024) hakkında bilgi verildi.

Kaynak: Haber Merkezi