Tekirdağ U13 Ligi’nde heyecan kaldığı yerden devam edecek Tekirdağ U13 Ligi’nde heyecan kaldığı yerden devam edecek

Süper Amatör Küme’de 6 maçta 26 gol atılırken, 1. Amatör Lig’de 7 maçta 35 gol atıldı.
Edirne 2023- 2024 sezonu Süper Amatör Küme’de 3. hafta maçları oynandı. Futbolseverler birbirinden gollü maçlara tanık oldu.
SÜPER AMATÖR KÜME
A Grubu’nda Karaağaç Ardaspor Saraçhane 1 No’lu Saha’da Edirne Genç Aslanlarspor’a konuk oldu. Karaağaç Ardaspor mücadeleyi 5-2 kazanarak puanını 4’e çıkarttı. Edirne Genç Aslanlarspor ise 3 puanda kaldı.
Grupta Osmanlıspor ise 2. maçında Yıldırım Gençlerbirliği ile karşılaştı. Osmanlı Sahası’nda oynanan maçı ev sahibi ekip 1-0 kazanarak puanını 6’ya yükseltti. Yıldırım Gençlerbirliği’nin ise grupta henüz puanı bulunmuyor.
Grupta liderlik koltuğunda bulunan Keşan İdman Yurdu ise Keşan Sentetik Saha’da Karaağaç Karlıovaspor’u konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi takım 3-2 almayı başardı. Keşan idman Yurdu puanını 9 yaparak zirvede yer alırken Karaağaç Karlıovaspor 3 puanda kaldı.
Enez Belediyespor haftayı BAY geçti.
B Grubu’nda İpsalaspor, İpsala İlçe Stadı’nda Lalapaşaspor’u ağırladı. Ev sahibi ekip mücadeleyi 4-2 kazanarak 7 puana ulaştı. Lalapaşaspor ise 6 puanda kaldı.
Haftanın tek golsüz maçında ise Subaşıspor ile Yeni İmaretspor karşılaştı. Subaşı Sahası’nda oynanan maç 0-0 tamamlandı. Subaşıspor puanını 2 yaparken, Yeni İmaretspor 4 puana ulaştı.
Grubun son maçında Edirne Mega Gençspor Yıldırım İbrahim Acar Sahası’nda Keşan Anafartalarspor’u konuk etti. Müsabakayı ev sahibi ekip 6-1 kazanarak puanını 4’e yükseltti. Keşan Anafartalarspor ise 1 puanda kaldı. 
1. AMATÖR LİG
A Grubu’nda lider Saraçhanespor sahasında Kaleiçispor’u konuk etti. Saraçhane 1 Nolu Saha’da oynanan maçı ev sahibi ekip 4-0 kazanarak 9 puanla liderliğini sürdürdü. Kaleiçispor ise 4 puanda kaldı.
Bir diğer iddialı ekip olan Tuncaspor Süloğlu İlçe Sahası’nda, Süloğluspor’a konuk oldu. Mücadeleyi Tuncaspor 2-1 kazanarak 7 puana ulaştı. Süloğluspor’un ise 3 puanı bulunuyor.      
Bir diğer gollü müsabakada Hıdırağa Köyü FK, Kirişhanespor’u konuk etti. Tüfad 50. Yıl Sahası’nda oynanan karşılaşmayı deplasman ekibi 4-2 kazanmayı bildi. Kirişhanespor bu galibiyetle ilk puanlarını alırken, Hıdırağa Köyü FK 3 puanda kaldı.   
Grubun son maçında Gazimihalspor Saraçhane 1 Nolu Saha’da, Edirne Enderspor’u ağırladı. Edirne Enderspor mücadeleyi 3-2 kazanarak puanını 6’ya yükseltti. Gazimihalspor’un ise henüz puanı bulunmuyor.
 B Grubu’nda lider Aşçıoğlu Gençlikspor, Uzunköprü Oğuz Arda Sel Sentetik Saha’da Havsaspor’u konuk etti. Ev sahibi takım maçı 6-1 kazanarak 9 puanla liderliğini sürdürdü.
Liderin hemen ardında bulunan 18 Kasım Kurtuluşspor da Kırcasalihspor’u aynı skorla 6-1 mağlup etmeyi başardı. 18 Kasım Kurtuluşspor 6 puana ulaşırken, Kırcasalihspor 1 puanda kaldı. Müsabaka Kırcasalih Sahası’nda oynandı.
Bir diğer maçta Yeni Karpuzluspor, Yeni Karpuzlu Sahası’nda Küplü Halk Oyunlarıspor’u konuk etti. Müsabakayı konuk ekip 2-1 kazanmayı başardı. Küplü Halk Oyunlarıspor puanını 4 yaparken, Yeni Karpuzluspor’un ise puanı bulunmuyor.
Grupta Keşan 1984 Kültürspor ise haftayı BAY geçti.

2e0bd444-b9eb-4b56-85a5-b83109c627d5

Kaynak: Haber Merkezi