TEKİRDAĞ GÜCÜSPOR LİDER

A Grubu’nda dördüncü hafta mücadelesinde 7 puanla 2. sırada yer alan Aslan Yıldızspor, 1 puanla 7. basamakta yer bulunan Batı Marmaraspor’u ağırlayacak. Müsabaka saat 16.30’da 13 Kasım Sahası’nda oynanacak. 

U17 Play-Off ‘ta Fevzipaşa garantiledi U17 Play-Off ‘ta Fevzipaşa garantiledi

Bir diğer mücadelede ise 9 puanlı lider Tekirdağ Gücüspor topladığı 2 puanla 4. sırada yer alan Şarköy Yıldız Gençlik ve Spor ile kozlarını Şarköy Sahası’nda paylaşacak. Mücadele saat 15.30’da oynanacak. 

Grupta 6 puanla 3. basamakta yer alan Şarkyöspor ise 2 puanla 6. sırada bulunan Akçeşmespor’a konuk olacak. Müsabaka 13 Kasım Sahası’nda saat 15.00’te başlayacak. 

Grubun son maçında ise 2 puanla 5. sırada yer alan Kumbağspor ile -3 puanla 8. basamakta yer alan Müreftespor Şarköy Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 14.00’te oynanacak.

Tekirdağ U13 Ligi A Grubu 4. Hafta Fikstürü  

Şarköy Yıldız Gençlik ve Spor - Tekirdağ Gücüspor
Müreftespor - Kumbağspor
Aslan Yıldızspor - Batı Marmaraspor
Akçeşmespor - Şarköyspor

B GRUBU’NDA 100. YIL - SÜLEYMANPAŞA KAPIŞMASI

B Grubu’nda ise 3’te 3 yaparak 9 puanla lider olan 100. Yılspor dördüncü hafta mücadelesinde 7 puanla 3. basamakta yer alan Süleymanpaşa Namık Kemalspor’u konuk edecek. Mücadele saat 12.30’da Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanacak.

Bir başka Tekirdağ temsilcisi 6 puanlı 4. sıradaki Tekirdağ İdman Yurduspor ise puansız olarak 8. basamakta yer alan Çerkezmüsellim Spor Kulübü’nü ağırlayacak. Müsabaka Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 14.00’te start alacak.

B Grubu’nda 7 puanla 2. basamakta yer alan Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor ise sahasında 1 puanla 7. sırada bulunan Atletik Yıldızspor ile karşılaşacak. Mücadele Hayrabolu Sahası’nda saat 15.00’te oynanacak. 

Grubun son maçında ise 1 puanla 6. sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor ile 3 puanla 5. basamaktaki Büyük Çınarlıspor kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 15.30’da paylaşacak.

Tekirdağ U13 Ligi B Grubu 4. Hafta Fikstürü  

Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor - Atletik Yıldızspor
Büyük Çınarlıspor - Marmaraereğlisi Belediyespor
100. Yılspor - Süleymanpaşa Namık Kemalspor
Tekirdağ İdman Yurduspor - Çerkezmüsellim Spor Kulübü

C GRUBU’NDA LİDERLİK SAVAŞI

C Grubu’nda ise dördüncü hafta maçında 9 puanla lider olan Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile 6 puanla 2. basamaktaki Çorlu Esentepespor kozlarını General Basri Saran Stadı’nda saat 14.00’te paylaşacak.

Bir diğer müsabakada 4 puanla 3. sırada yer alan Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü deplasmanda aynı puanla 5. sırada yer alan Ergene Gençlikspor ile karşılaşacak. Mücadele Ulaş Sahası’nda saat 15.00’te başlayacak. 

Grupta 4 puanla 4. basamakta yer alan Çorlu İdman Ocağıspor ile puansız olarak 8. basamakta yer alan Muratlı Halk Eğitimispor General Basri Saran Stadı’nda saat 15.30’da karşılaşacak.

Grubun son maçında 3 puanla 6. sırada yer alan Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor, puansız olarak 9. sırada yer alan Yeşiltepespor’a konuk olacak. Müsabaka Ergene Sahası’nda saat 15.30’da start alacak.

Grupta 3 puanla 7. sırada yer alan Sağlıkspor haftayı BAY geçecek.

Tekirdağ U13 Ligi C Grubu 4. Hafta Fikstürü  

Ergene Gençlikspor - Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü
Çorlu Esentepespor - Çorlu Belediye Futbol Kulübü
Çorlu İdman Ocağıspor - Muratlı Halk Eğitimispor
Yeşiltepespor - Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor
Sağlıkspor - BAY   

ÇERKEZKÖY’DE DERBİ GÜNÜ

D Grubu’nda ise 9 puanla lider Çerkezköy 1923 Gençlikspor, şampiyonluk iddiası bulunan maç eksiği ile 6 puanla 3. sırada bulunan Fevzipaşaspor ile kozlarını Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda saat 14.30’da paylaşacak. 

Grubun en iddialı ekiplerinden 6 puanla 4. basamakta yer alan Çorlu Fenerspor, evinde puansız olarak 9. sırada yer alan Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk edecek. Mücadele Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda 15.00’te oynanacak.

Bir diğer mücadelede 6 puanla 5. sırada yer alan Ergene Velimeşespor ile puansız olarak 6. sırada bulunan Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor kozlarını Ergene Sahası’nda saat 17.00’de paylaşacak. 

Grupta puansız olarak 8. sırada yer alan Ergenegücü Ulaşspor ise kendisi gibi puansız olarak 7. sırada yer alan Çataklıspor ile Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda saat 18.30’da karşılaşacak.

Grubun en iddialı ekiplerinden olan 9 puanla 2. basamakta yer alan Çerkezgücüspor ise 4. haftayı BAY geçecek.

Tekirdağ U13 Ligi D Grubu 4. Hafta Fikstürü  

Çerkezköy 1923 Gençlikspor - Fevzipaşaspor
Çataklıspor - Ergenegücü Ulaşspor
Ergene Velimeşespor - Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor
Çorlu Fenerspor - Çorlu Gençlerbirliğispor
Çerkezgücüspor - BAY

E GRUBU ÇEKİŞMEYE SAHNE OLUYOR

E Grubu mücadelesinde ise 7 puanlı lider Kapaklı Sitespor evinde puansız olarak 8. sırada bulunan Karaağaçspor’u konuk edecek. Mücadele saat 14.00’te Kapaklı Sahası’nda oynanacak.

Grupta bir başka 7 puanlı ekip olan 2. sıradaki Büyük Yoncalıspor deplasmanda 5 puanla 4. sıradaki Kapaklıspor’a konuk olacak. Mücadele Kapaklı Sahası’nda saat 15.30’da start alacak.

Bir diğer müsabakada 4 puanla 5. sırada yer alan Saray Belediyespor, evinde aynı puanla 3. basamakta bulunan Kapaklı Kartalspor’u konuk edecek. Müsabaka saat 17.00’de Saray Şehir Stadı’nda başlayacak.

Grubun son maçında ise 2 puanla 6. basamakta bulunan Saray İstiklalspor ile Tekirdağ Marmaraspor kozlarını Saray Şehir Stadı’nda saat 18.30’da paylaşacak. 

Tekirdağ U13 Ligi E Grubu 4. Hafta Fikstürü  

Saray Belediyespor - Kapaklı Kartalspor
Kapaklıspor - Büyük Yoncalıspor
Kapaklı Sitespor - Karaağaçspor 
Tekirdağ Marmaraspor - Saray İstiklalspor

Kaynak: İlkay Danacılar