A Grubu’nda lider Akçeşmespor, Şarköy Sahası’nda en yakın takipçisi Eriklice Zeytinspor ile karşılaştı. Mücadele 1-1 tamamlandı. Akçeşmespor 16 puanla zirvede yer alırken, Eriklice Zeytinspor ise 14 puanla 2’inci sırada yer aldı.

Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar

Malkara 14 Kasımspor ise Karadeniz 1 No’lu Saha’da Karacakılavuzspor ile karşılaştı. Malkara 14 Kasımspor mücadeleyi 6-0 kazandı.

Grupta Kazanderespor ise Çerkezmüsellim Spor Kulübü ile 13 Kasım Sahası’nda kozlarını paylaştı. Kazanderespor maçı üstün futbolla 6-0 kazandı.

Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta ise henüz puanla tanışamayan Büyük Çınarlıspor, Tekirdağ Adaletspor ile 13 Kasım Sahası’nda karşılaştı. Büyük çekişmeye sahne olan maçı Büyük Çınarlıspor 1-0 kazanarak ilk kez puan aldı.

ÇORLU KÜLTÜRSPOR HATA YAPMADI

B Grubu’nda lider Çorlu Kültürspor Karadeniz 1 No’lu Saha’da Hürriyet Yıldız Gençlik ve Spor ile karşılaştı. Çorlu Kültürspor maçı 2-0 kazanarak liderliğini devam ettirdi.

Aynı puanda bulunan Ergene Kırkgöz Spor Kulübü ise Vakıflar Güvenspor’u ağırladı. Ev sahibi ekip mücadeleyi 2-1 kazanarak zirve inadını sürdürdü.

Grupta Ferhadanlıspor ise Ergene Spor Kulübü ile Karadeniz 1 No’lu Saha’da karşılaştı. Maçı Ferhadanlıspor 4-1 kazanarak çıkışını devam ettirdi.

Grupta Çorlu derbisinde Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile Çorlu Rumelispor kozlarını paylaştı. Derbiyi Çorlu Rumelispor 3-0 kazanmayı başardı.

Grupta Muratlı 1935 Spor ise haftayı BAY geçti.

MİSİNLİ’DEN GOL ŞOV

C Grubu’nda Ergene Misinlispor, Sağlıkspor’u 6-2 mağlup ederek zirvede yer aldı. 

En yakın takipçisi Karaağaçspor, Kapaklı Kartalspor deplasmanına konuk oldu. Karaağaçspor maçı 5-0 kazanarak zirve inadını sürdürdü.

Üst sıralardan uzaklaşmak istemeyen Pınarça Spor Kulübü, Ergene Gençlerbirliğispor ile karşılaştı. Pınarça Spor Kulübü maçı 4-0 kazandı.

Grubun bir diğer maçında ise Kızılpınar Uzayspor, Ahimehmet Gençlikspor’u ağırladı. Maçı ev sahibi ekip 4-2 üstünlükle tamamladı.

Kaynak: İlkay Danacılar