Volkan Nallar, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer’i makamında ağırladı. İki başkan, Süleymanpaşa'nın yaza hazırlanan bölgelerini birlikte gezerek, çeşitli projeleri yerinde inceledi.
Nallar ve Yüceer, Kumbağ Mahallesi Gündal Halk Plajı, Altınova ve Alkaya sahil şeritleri ile Rumeli İskelesi'nde yürütülen çalışmaları yerinde gözlemledi. Volkan Nallar, Süleymanpaşa'nın turistik bölgelerinin yaz sezonuna hazırlık sürecinde yapılan çalışmalar hakkında Yüceer'e detaylı bilgi verdi.

Ziyaretlerine Süleymanpaşa Belediyesi Kapalı Okçuluk Merkezi ile devam eden başkanlar, 100. Yıl Mahallesi Gençlik Merkezi kurslarını, Kumbağ Mahalle Konağı ve Kumbağ Meydan projesini de inceledi. 
Fen İşleri Müdürlüğü atölyelerinde gerçekleştirilen çalışmaları da inceleyen başkanlar, projelerin ilerleyişi hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

“SÜLEYMANPAŞA’DA TURİZMİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ”

“Tasarruf tedbirleri yerel basının idam fermanı oldu” “Tasarruf tedbirleri yerel basının idam fermanı oldu”

Nallar, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Candan Yüceer ile birlikte şehrimizin yaza hazırlanan bölgelerini gezmek ve projelerimizi yerinde incelemek bizler için çok verimli oldu. Halkımızın yaz aylarını en iyi şekilde geçirmesi için tüm ekiplerimizle yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Süleymanpaşa’nın turistik değerini artıracak ve sosyal yaşamı daha da canlandıracak projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Sayın Başkanıma ziyareti ve neredeyse tüm gününü bize ayırdığı için teşekkür ediyorum." 

Yüceer de Volkan Nallar’a misafirperverliği ve verdiği detaylı bilgiler için teşekkür etti.

Kaynak: Özge Ebecek