Trakya Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Başkanı Nihat Efe ve Tekirdağ Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği Başkanı Hüseyin Bayol, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Efe, Vali Soytürk’le bir süre görüşerek federasyonun faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Memur-Sen Tekirdağ Temsilcisi Ferruh Topuz, Büro Memur-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Fatih Şeker ve sendika üyeleri, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti.
Vali Soytürk’le bir süre görüşen sendika temsilcileri, sendikaların faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.

ESKİ VALİ BÜYÜK’TEN ZİYARET

Edirne, Sakarya, Adana valiliği yapmasının ardından 2021 yılında emekli olan olan Eski Vali Mustafa Büyük, eşi Emine Büyük ile Vali Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk’ü ziyaret etti. Emekli Vali Büyük, Vali Soytürk’le bir süre görüşerek yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti.
Vali Soytürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Şarköy ilçesinde görev yapan 9 muhtar, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Muhtarlar, Vali Soytürk’le bir süre görüşerek sorun ve taleplerini ilettiler.

Tekirdağ Bulgaristan Göçmenleri Dernek Başkanı Kemal Öztürk ve dernek üyeleri, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Vali Soytürk’le bir süre görüşen Dernek Başkanı Öztürk, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Editör: Trakya Gazetesi