Tekirdağ milletvekilleri Mestan Özcan, Gökhan Diktaş, Çiğdem Koncagül ve AK Parti İl Başkanı Ali Gümüş, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Kilis Valisi iken Valiler Kararnamesi ile Tekirdağ Valisi olan Soytürk’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. Vali Soytürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Ardından Vali Soytürk, milletvekilleri ile Tekirdağ hakkında istişarelerde bulundu. Sakatlar Derneği Başkanı Meziyet Erol ve engelli vatandaşlar, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Vali Soytürk ziyarette Dernek Başkanı Erol ve engelli vatandaşlarla bir süre görüşerek hal ve hatırlarını sordu, yakından ilgilenerek sorun ve taleplerini dinledi.

Cansuyu Derneği Başkanı Murat Vakitçi ve dernek üyeleri, Vali Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Vali Soytürk’le bir süre görüşen Dernek Başkanı Vakitçi ve dernek üyeleri, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ettiler. Ardından Başkan Vakitçi, Cansuyu Derneğinin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Iğdırlılar Derneği Başkanı Hasan Alçan ve Iğdırlılar Derneği üyeleri, Vali Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Soytürk ile bir süre görüşen Dernek Başkanı Alçan ve dernek üyeleri, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ettiler.

Çorlu 1 Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Görkem Bardak ve Çorlu 1 OSB Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Bardak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Soytürk’le bir süre görüşerek yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ettiler. Ardından Yönetim Kurulu Başkan Vekili Görkem Bardak, Çorlu 1 OSB hakkında bilgiler verdi.

Tekirdağ Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Özgür Barış Atik ve derneğe üye doktorlar, Vali Soytürk’ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.  Ziyarette Dernek Başkanı Atik derneğin faaliyetleri hakkında Vali Soytürk’e bilgi verdi.

Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası münasebetiyle, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Ulaş Gürkan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Şube Müdürü Evren Bozkurt, Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürü Turgut Ünsal ve zabıta personelleri, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 197. Yıl dönümünü kutlayan Vali Soytürk, personele görevlerinde başarılar diledi.

Muhabir: Özge Ebecek

Editör: Trakya Gazetesi