Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Soytürk ile bir süre görüşen Akay, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti. Ardından Çerkezköy Belediyesinin çalışmaları hakkında Vali Soytürk’e bilgi verdi.

KURUM MÜDÜRLERİNDEN ZİYARET

Ziraat Bankası Bölge Müdürü Murat Öztürk, Vali Soytürk’ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Türk Telekom Tekirdağ İl Müdürü Volkan Şimay, Vali Soytürk’ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Türk Telekom Tekirdağ İl Müdürlüğünün faaliyetleri hakkında Vali Soytürk’e bilgi verdi.

Zübeyde Hanım Huzurevi sakinleri de Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Vali Soytürk ile bir süre görüşen huzurevi sakinleri, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ettiler.

Marmaraereğlisi Cem Vakfı Başkanı Ali Karakuş ve Erenler Cemevi Başkanı İmam Yamanlar, Vali Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Cem Vakfı Başkanı Karakuş ve  Erenler Cemevi Başkanı Yamanlar, Vali Soytürk’le bir süre görüşerek yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ettiler. Ardından Cem Vakfı ve cemevinin faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Gazi Deniz Uygun ve derneğe üye gaziler, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti.
Vali Soytürk ile bir süre görüşen gaziler, Vali Soytürk’e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ettiler. Vali Soytürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

VALİ SOYTÜRK’ÜN ZİYARETLERİ

Vali Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı öncesinde, yeni eğitim-öğretim yılına hazırlanan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Vali Enver Salihoğlu Ortaokulunu ve Nihat Sami Banarlı Ortaokulunu ziyaret etti. Okulları gezerek incelemelerde bulunan Vali Soytürk, yeni eğitim-öğretim yılına hazırlık çalışmaları hakkında yetkilerden bilgi aldı.

ADLİ YIL AÇILIŞINA KATILDI  

Vali Recep Soytürk, 2023-2024 Adli Yılı açılışı münasebetiyle düzenlenen programa katıldı. Süleymanpaşa ilçesindeki bir otelde düzenlenen programda Vali Soytürk, masaları gezerek adliye personeliyle sohbet etti. 2023-2024 Adli Yılı’nın hayırlı olmasını temenni etti. Programa Vali Soytürk’ün yanı sıra Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Baro Başkanı Av. Egemen Gürcün, hakimler, savcılar ve avukatlar katıldı.

Muhabir: Özge Ebecek

Editör: Trakya Gazetesi