Kilis’ten Tekirdağ’a atanan Vali Soytürk, “hayırlı olsun“ ziyaretine gelen konuklarını ağırlıyor. 
Sakarya Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, Şerefiye Mahallesi Muhtarı Mehmet Taşkın, geçmiş dönem Dokurcun Belediye Başkanı Ruhi Yılmaz, geçmiş dönem Akyazı İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Düzcan, Vali Soytürk’ü makamında ziyaret etti.
Vali Soytürk’le bir süre görüşen Başkan Yıldırım, Başkan Soykan ve beraberindeki heyet, Soytürk’e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ettiler.
PEHLİVANOĞLU’NDAN ZİYARET
Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi  ve Türk Eğitim Derneği (TED) Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, TED Başkan Yardımcısı Gürkan Gençler, Tekirdağ TED Kurucuları Vedat Savaş Bostancı ile Barış Bostancı ve TED Edirne Kurucusu Metin İba, Vali Soytürk’ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette Pehlivanoğlu, Vali Soytürk’le bir süre görüşerek Türk Eğitim Derneğinin çalışmaları ve yeni açılan TED Tekirdağ Koleji hakkında bilgiler verdi.
Vali Soytürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek TED Tekirdağ Koleji’nin kente hayırlı olmasını temenni etti.
PTT Başmüdürü Ali Armağan, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti.
Vali Soytürk’le bir süre görüşen PTT Başmüdürü Armağan, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

GAZİLER DERNEĞİ BAŞKANINDAN ZİYARET

Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilcisi Gazi Ali Güz, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti.
Vali Soytürk’le bir süre görüşen Güz, Vali Soytürk’ün derneklerini ziyaret etmesinden mutluluk duyduklarını ifade ederek, Muharip Gaziler Flaması takdim etti.
Vali Soytürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Tekirdağ Türk Kadınlar Birliği Başkanı Nural Ülker ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti.
Vali Soytürk’le bir süre görüşen Ülker, kadınlar birliğinin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkan Vekili Yılmaz Köksal ve OSB yönetimi de Vali Soytürk’ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Editör: Trakya Gazetesi