Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, eşi Filiz Yüce ile Vali Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk’ü ziyaret etti.
Ziyarette Belediye Başkanı Yüce, Valilik Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından Vali Soytürk ile bir süre görüşerek yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti.
Vali Soytürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından ziyaret sona erdi.
Tekirdağ Uluslararası Öğrenci Derneği (TUDER) Başkanı Nebi Uğay, dernek üyeleri ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde eğitim gören uluslararası öğrenciler, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti.
Vali Soytürk ile bir süre görüşen TUDER Başkanı Uğay, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde eğitim gören uluslararası öğrencilerle de tanışarak bir süre sohbet eden Vali Soytürk, eğitim ve iş hayatlarında başarılar diledi.

MUHTARLARDAN ZİYARET

Saray Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Özmen ve derneğe üye muhtarlar, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti.
Vali Soytürk ile bir süre görüşen Muhtarlar Derneği Başkanı Özmen ve muhtarlar, derneğin faaliyetleri ve sorumlu oldukları mahalleler hakkında bilgiler verdi.
Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu ve Tekirdağ Ülkü Ocakları Yönetimi de Vali Soytürk’ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette Zıvalıoğlu, Vali Soytürk’le bir süre görüşerek Tekirdağ Ülkü Ocaklarının çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Vakıfbank Bölge Müdürü Orhan Koçer, Vakıfbank Şube müdürleri Bayram Çolak ve Ahmet Girgin, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Editör: Trakya Gazetesi