Tekirdağ U13 Ligi’nde 5. hafta heyecanı Tekirdağ U13 Ligi’nde 5. hafta heyecanı

2023-2024 sezonu Tekirdağ U18 Futbol Ligi grupları tamamlandı. A ve B Grubu’nda ilk 3 sırayı alan takımlar Play- Off Grubu’nda mücadele edecek.
A Grubu’nda oynadığı 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik alan 16 puan toplayan Çorlu Belediye Futbol kulübü grupta lider olmayı başardı. Çorlu temsilcisi 22 gol atarken 4 gol yedi ve Play Grubu’na yükseldi. 
Liderin hemen ardında yer alan ve oynadığı 6 maçta 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan 15 puanlı Fevzipaşaspor 2. sırayı alarak Play- Off Grubu’na yükselen diğer ekip oldu. Çerkezköy temsilcisi rakip filelere 41 gol atarken kalesinde sadece 4 gol görmeyi başardı.
A Grubu’nu 3. sırada tamamlayıp Play-Off’a yükselen bir diğer ekip ise Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor oldu. Hayrabolu temsilcisi oynadığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet alırken 12 puan toplamayı başardı. Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 18 gol atarken, kalesinde 14 gole engel olamadı.
B Grubu’nda ise oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan 13 puanlı Tekirdağspor grubunu zirvede tamamlamayı başardı ve Play- Off Grubu’na yükseldi. Tekirdağspor oynadığı 5 maçta 22 gol bulurken, kalesinde 6 gol gördü.
Tekirdağspor’un ardından 2. sırayı alan Süleymanpaşa Namık Kemalspor ise 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 10 puan toplamayı başardı. Süleymanpaşa Namık Kemalspor rakip filelere 18 gol atarken, rakiplerinden 10 gol yedi. 
B Grubu’nda 3. sırayı alan ekip ise 9 puanla Kapaklı Sitespor oldu. Kapaklı Sitespor 5 maçta 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Kapaklı Sitespor 20 gol atarken, kalesinde 8 gol gördü.
U18 Play- Off Grubu’na yükselen takımlar şunlar: 
Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor
Çorlu Belediye Futbol Kulübü              
Kapaklı Sitespor
Fevzipaşaspor
Tekirdağspor
Süleymanpaşa Namık Kemalspor

Kaynak: İlkay Danacılar