U17 Play-Off ‘ta Fevzipaşa garantiledi U17 Play-Off ‘ta Fevzipaşa garantiledi

LİDERLİK EL DEĞİŞTİRDİ
U 18 Ligi A Grubu’nda Çorlu Belediye Futbol Kulübü Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda Fevzipaşaspor ile karşılaştı. Mücadeleyi Çorlu Belediye Futbol Kulübü 3-1 kazanarak 4 puana ulaştı ve grupta liderliğe yükseldi. Fevzipaşaspor ise 3 puanda kalarak grupta 3. sıraya geriledi.
Grupta gol düellosuna sahne olan maçta ise Ergene Gençlikspor ile Tekirdağ Marmaraspor Ulaş Sahası’nda kozlarını paylaştı. Tekirdağ Marmaraspor mücadeleyi 3-2 kazanarak 4 puana yükseldi ve 2. sıraya çıktı. Ergene Gençlikspor ise henüz puanla tanışamadı ve 7. sırada yer aldı.
Bir başka gollü maçta Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor, Hayrabolu Sahası’nda Kızılpınar Uzayspor’u konuk etti. Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor maçı 5-1 kazanarak ‘bende varım’ dedi. Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 3 puana ulaşarak 5. sırada yer alırken, Kızılpınar Uzayspor 3 puanla 4. sırada yer aldı. 
Grupta Marmaraereğlisi Belediyespor haftayı BAY geçti.
U18 Ligi A Grubu 2. Hafta maç sonuçları
Ergene Gençlikspor 2–3 Tekirdağ Marmaraspor
Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 5–1 Kızılpınar Uzayspor
Çorlu Belediye Futbol Kulübü 3–1 Fevzipaşaspor
Marmaraereğlisi Belediyespor – BAY  
B GRUBU’NDA TEKİRDAĞSPOR DEPLASMANDA KAZANDI
B Grubu’nda ise Ergene Velimeşespor, Süleymanpaşa Namık Kemalspor’a konuk oldu. 13 Kasım Sahası’nda oynanan maçı Ergene Velimeşespor 4-1 kazanarak puanını 6 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Süleymanpaşa Namık Kemalspor ise 1 puanla 5. sırada kaldı. 
Zirve takibini sürdüren Tekirdağspor ise deplasmanda Kapaklı Sitespor ile karşılaştı. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmayı Tekirdağspor 1-0 kazanarak önemli bir galibiyet aldı. Tekirdağspor 4 puana ulaşarak 2. basamağa yükselirken, Kapaklı Sitespor 3 puanla 3. sırada kaldı.    
Bir diğer gollü müsabakada Çerkezgücüspor, Çorlu Trakya 2022 Spor ile Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda karşılaştı. Çerkezgücüspor maçı 5-2 kazanarak 3 puana yükseldi ve 4. sırada yer aldı. Çorlu Trakya 2022 Spor ise puansız olarak 6. sırada yer aldı. 
U18 Ligi B Grubu 2. Hafta maç sonuçları
Süleymanpaşa Namık Kemalspor 1–4 Ergene Velimeşespor 
Kapaklı Sitespor 0–1 Tekirdağspor
Çerkezgücüspor 5–2 Çorlu Trakya 2022 Spor

Kaynak: İlkay Danacılar