2023-2024 sezonu Tekirdağ U17 Futbol Ligi’nde normal sezonun tamamlanmasından sonra Play’Off’a katılan takımlar belli oldu. Play-Off heyecanı hafta sonu oynanacak maçlarla start alacak. 

A GRUBU’NDAN ÇORLU, SÜLEYMANPAŞA VE TEKİRDAĞ KATILDI
A Grubu’nda oynadığı 6 maçı da kazanan Çorlu Belediye Futbol Kulübü A Grubu’nu zirvede tamamlarken, grupta Süleymanpaşa Namık Kemalspor 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 13 puanla grubunu 2. sırada tamamladı ve Play-Off’a katılmaya hak kazandı. Grubun üçüncüsü ise 6 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan 10 puanlı Tekirdağspor oldu. Tekirdağspor bu sonuçla Play-Off’a katılmayı başardı.

B GRUBU’NDA FEVZİPAŞA, KAPAKLI SİTE VE VELİMEŞE KATILDI 
B Grubu’nda oynadığı 7 maçı da kazanan Fevzipaşaspor Play- Off’a hak kazanırken, grubu 6 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile kapatan Kapaklı Sitespor 2. sırayı aldı ve Play- Off Grubu’na yükseldi. Grubun üçüncü olan takımı ise 5 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Ergene Velimeşespor oldu. Ergene Velimeşespor B Grubu’nda Play-Off’a katılan son takım oldu.    

U16’da şampiyon Kullar 1975 Spor oldu U16’da şampiyon Kullar 1975 Spor oldu

U17 Ligi Play-Off Grubu’nda ilk hafta maçında Tekirdağspor 13 Kasım Sahası’nda Kapaklı Sitespor’u konuk edecek. Mücadele saat 14.00’te başlayacak.
Bir diğer mücadelede Çorlu Belediye Futbol Kulübü ise sahasında Süleymanpaşa Namık Kemalspor’u ağırlayacak. Mücadele saat 16.00’da Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda oynanacak.
Play-Off Grubu’nun son maçında Fevzipaşaspor ile Ergene Velimeşespor kozlarını Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde paylaşacak. Müsabaka saat 13.00’te başlayacak. 

Tekirdağ U17 Futbol Ligi Play- Off Grubu 1. Hafta Fikstürü 

Tekirdağspor - Kapaklı Sitespor
Çorlu Belediye Futbol Kulübü - Süleymanpaşa Namık Kemalspor 
Fevzipaşaspor - Ergene Velimeşespor

Kaynak: İlkay Danacılar