2023-2024 sezonu Tekirdağ U17 Futbol Ligi’nde Play-Off grubunda 9. hafta tamamlandı. 

Basketbol Takımından Müdür Üzgün’e ziyaret Basketbol Takımından Müdür Üzgün’e ziyaret

DEV RANDEVU GOLSÜZ SONA ERDİ 
Grupta topladığı 22 puanla zirvede yer alan Fevzipaşaspor 9. hafta maçında topladığı 19 puanla 2. basamakta yer alan Kapaklı Sitespor ile kozlarını Kapaklı Sahası’nda paylaştı. Saat 19.00’da oynanan mücadele golsüz beraberlikle sona erdi. Bu sonuçla Fevzipaşaspor 23 puanla liderliğini garantilerken, Kapaklı Sitespor 20 puanla son hafta öncesi ikinci sırada yer aldı ve Çorlu Belediye Futbol Kulübü’nün 2 puan önünde son haftaya girmeyi başardı. 

ÇORLU BELEDİYE’NİN İKİNCİLİK İNADI
Grupta 15 puan alarak 3. basamakta bulunan Çorlu Belediye Futbol Kulübü ise 9. haftada, topladığı 4 puanla 5. sırada yer alan Tekirdağspor ile karşılaştı. 13 Kasım Sahası’nda saat 20.30’da oynanan mücadeleyi Çorlu Belediye Futbol Kulübü 6-0 kazanarak 18 puana ulaştı ve son maçlar öncesi ikincilik şansını sürdürdü. Tekirdağspor ise 4 puanla 5. sırada yer aldı.

VELİMEŞE SÜLEYMANPAŞA KARŞISINDA GALİP GELDİ
Grubun son maçında 9. haftada topladığı 7 puanla 4. sırada yer alan Ergene Velimeşespor, puansız olarak son sırada (6) bulunan Süleymanpaşa Namık Kemalspor ile karşılaştı. Ulaş Sahası’nda saat 19.00’da oynanan müsabakayı Ergene Velimeşespor 2-1 kazanmayı başardı ve 10 puanla 4. basamakta yer aldı. Süleymanpaşa Namık Kemalspor ise puansız olarak son sırada (6) kaldı.

Tekirdağ U17 Futbol Ligi Play- Off Grubu 9. Hafta Sonuçları 

Kapaklı Sitespor 0-0 Fevzipaşaspor
Ergene Velimeşespor 2-1  Süleymanpaşa Namık Kemalspor
Tekirdağspor 0-6 Çorlu Belediye Futbol Kulübü

Kaynak: İlkay Danacılar