A Grubu’nda lige kötü başlayan Karadeniz Gençlik Spor, lige 3 puan ile başlayan Süleymanpaşa Namık Kemal Spor ile karşı karşıya geldi. Süleymanpaşa Namık Kemal Spor rakibine acımadı ve bozguna uğrattı: 0-18

2. haftada grubun favorilerinden olan Kazanderespor, ilk haftada oynadığı karşılaşmadan mağlup ayrılan Akçeşme Spor’a konuk oldu. Mücadeleyi Akçeşme Spor 2-1 kazanarak ilk 3 puanını aldı.

Ligin favori takımlarından olan Tekirdağspor ilk hafta aldığı mağlubiyetin telafisini yapmak için ikinci haftada, Marmara Ereğlisi Belediye Spor’u ağırladı. Tekirdağspor Marmara Ereğlisi Belediye Spor’a şans tanımadı ve rakibini 9-1 yendi.

İlk haftayı 3 puan ile kapatan iki ekip Malkara 14 Kasım Spor ile Aslan Yıldız Spor ikinci haftada zirve mücadelesinde karşı karşıya geldi. Müsabakayı Aslan Yıldız Spor 3-1 kazandı.

ÇORLU BELEDİYE FUTBOL KULÜBÜ’NDEN BOZGUN: 12-0

U16 Ligi B Grubu’nda ilk haftayı galibiyetle kapatan Ergene Velimeşespor, ikinci haftada ligin puansız ekiplerinden Sağlık Spor’u ağırladı. Müsabaka 1-1 berabere tamamlandı.

Grupta ilk haftayı zirvede kapatan Çorlu Belediye Futbol Kulübü, Çorlu Halk Eğitimi Gücü Spor ile karşılaştı. Çorlu Belediye Futbol Kulübü rakibine hiç şans tanımadı ve mücadeleyi 12-0 kazanmayı bildi.

Sezona iyi başlayan Aşağı Sevindikli Spor, ikinci haftada Ergene Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Aşağı Sevindikli Spor maçı 3-0 kazandı. 

Grupta zirveyi hedefleyen Ergenegücü Ulaşspor, ikinci haftada Çorlu Trakya 2022 Spor karşısında 3-1 galip gelerek zirve iddiasını sürdürdü.

FEVZİPAŞA SPOR PARÇALADI: 10-0

U16 Ligi C Grubu’nda lige 3 puanla giren Fevzipaşa Spor, ikinci haftada lige istediği gibi başlayamayan Tekirdağ Marmara Spor’u ağırladı. Ev sahibi ekip baştan sona üstün götürdüğü mücadeleyi 10-0 kazandı.

Ligde 2. Sırada yer alan Kapaklı Site Spor ile Çerkezköy 1923 Gençlik Spor zirve için kozlarını paylaştı. Müsabakayı Kapaklı Site Spor 1-0 kazanarak zirve inadını sürdürdü.

İlk haftada Kapaklıspor’dan ağır bir yenilgi alan Çerkezgücü Spor, 2. Haftayı BAY geçti.

Editör: Trakya Gazetesi