Tekirdağ U16 Ligi’nde heyecan kaldığı yerden devam etti.
TEKİRDAĞSPOR PARÇALADI: 13-1
A Grubu’nda mücadele eden Tekirdağspor, Karadeniz Gençlik Spor ile karşılaştı. Tekirdağspor adeta rakibini bozguna uğratarak maçı 13-1 kazandı.
Alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Akçeşme Spor, Marmara Ereğlisi Belediye Spor ile kozlarını paylaştı. Mücadeleyi Akçeşme Spor 2-1 kazanarak alt sıralardan uzaklaşma adına önemli bir galibiyet aldı.
Gruba iyi başlayan ekipler Aslan Yıldız Spor ile Süleymanpaşa Namık Kemal Spor, zirve mücadelesi için karşılaştı. Müsabaka 1-1 berabere tamamlandı.
Ligde 3 puanı bulunan iki ekip olan Malkara 14 Kasım Spor ile Kazandere Spor zirveden kopmama mücadelesinde karşılaştı. Kazandere Spor maçı 6-1 gibi farkla kazanarak iddiasını sürdürdü.
ÇORLU BELEDİYE FUTBOL KULUBÜ’DEN 11 GOL
B Grubu’nda 7 puanla zirveden kopmak istemeyen Ergene Velimeşe Spor, 6 puanı bulunan Aşağı Sevindikli Spor’u ağırladı. Ergene Velimeşespor rakibine acımadı ve mücadeleyi 6-1 kazandı.
Grupta şampiyonluk hedefleyen Çorlu Belediye Futbol Kulübü sahasında ligde henüz puanla tanışamayan Ergene Spor Kulübü’nü konuk etti. Çorlu Belediye Futbol Kulübü baştan sona üstün götürdüğü maçı 11-0 galip tamamladı.
Gruba kötü başlangıç yapan ekiplerden olan Çorlu Trakya 2022 Spor, Sağlık Spor ile 2-2 berabere kalırken, Ergenegücü Ulaşspor ise Çorlu Halk Eğitimi Gücü Spor’u 3-1 ile geçerek zirve takibini sürdürdü.
LİDER HATA YAPMADI: 9-1
C Grubu’nda puanı olmayan Tekirdağ Marmara Spor, 3 puanlı ekiplerden olan Çerkezköy 1923 Gençlik Spor’u konuk etti. Çerkezköy 1923 Gençlik Spor mücadeleyi 3-0 kazandı.
Lider Kapaklı Site Spor, grupta son sırada yer alan Çerkezgücü Spor ile karşılaştı. Kapaklı Site Spor rakibine şans tanımadı ve müsabakayı 9-1 üstünlükle tamamladı.
Grupta 6 puanı bulunan ve zirveden kopmak istemeyen Fevzipaşa Spor ise grupta 3 puanı bulunan Kapaklı Spor ile kozlarını paylaştı. Fevzipaşa Spor mücadeleyi 4-1 galip bitirdi.
Büyük Yoncalı Spor ise haftayı BAY geçti.

Editör: Trakya Gazetesi