Kızılpınarspor’a Tekirdağspor’dan transfer Kızılpınarspor’a Tekirdağspor’dan transfer

ASLAN YILDIZ’DAN 16 GOL
Geçen hafta oynanan maçta Marmaraereğlisi Belediyespor ile Süleymanpaşa Namık Kemalspor Marmaraereğlisi Sahası’nda kozlarını paylaştı. Süleymanpaşa Namık Kemalspor mücadeleyi 7-2 kazandı ve 10 puanla 4. sırada yer aldı. Marmaraereğlisi Belediyespor 3 puanla 7. sırada yer aldı.  
A Grubu’nda 6. haftada 15 puanla lider olan Aslan Yıldızspor, 13 Kasım Sahası’nda puansız olarak 8. sırada bulunan Aşağı Sevindiklispor ile karşılaştı. Aslan Yıldızspor rakibini adeta parçaladı ve maçı 16-0 kazanmayı başardı. Aslan Yıldızspor 18 puanla zirvede yer alırken, Aşağı Sevindiklispor puansız olarak 8. sırada yer aldı. 
Liderin takipçisi 12 puanlı Akçeşmespor ise 4 puanla 6. sırada yer alan Muratlı Halk Eğitimispor ile 13 Kasım Sahası’nda karşılaştı. Akçeşmespor mücadeleyi 2-1 kazanarak 15 puanla zirve takibini sürdürdü. Muratlı Halk Eğitimispor ise 4 puanla 6. sırada yer aldı. 
Grupta 9 puanla 3. basamakta yer alan Tekirdağspor ise 13 Kasım Sahası’nda 8 puanla 4. basamakta yer alan 100. Yılspor’u konuk etti. Tekirdağspor maçı 3-0 alarak puanını 12’ye yükseltti ve 3. sırada yer aldı. 100. Yılspor ise 8 puanda kalarak 5. sırada yer aldı.
ÇORLU BELEDİYE LİDER OLDU 
B Grubu’nda 7. hafta maçlarında 18 puanda bulunan Sağlıkspor, aynı puanla 2. sırada yer alan Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile kozlarını Ergene Sahası’nda paylaştı. Çorlu Belediye Futbol Kulübü rakibini 2-0 mağlup ederek puanını 21 yaptı ve liderliğe yükseldi. Sağlıkspor ise 18 puanla 2. sırada kaldı.
Bir diğer maçta Çorlu İdman Ocağıspor ile Çorlu Esentepespor General Basri Saran Stadı’nda karşılaştı. Mücadeleyi Çorlu Esentepespor 3-2 kazandı ve 9 puanla 5. sırada yer aldı. Çorlu İdman Ocağıspor ise 6 puanla 6. sırada kaldı. 
Bir diğer maçta Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ise Ergene Gençlikspor ile Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda karşılaştı. Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü maçı 4-0 kazanarak ilk 3 puanını aldı ve 7. basamakta yer aldı. Ergene Gençlikspor ise puansız olarak 8. basamakta yer aldı.
Grubun son maçında ise Ergenegücü Ulaşspor ile Ergene Velimeşespor Ulaş Sahası’nda kozlarını paylaştı. Mücadele 1-1 beraberlikle tamamlandı. Ergenegücü Ulaşspor 13 puanla 4. sırada yer alırken, Ergene Velimeşespor aynı puanla 3. sırada yer aldı. 
ÇERKEZKÖY 1923 ZİRVEYİ YAKALADI
C Grubu’nda 7. hafta maçlarında Fevzipaşaspor ile Çerkezgücüspor kozlarını Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde paylaştı. Mücadele 1-1 berabere sonuçlandı.  Fevzipaşaspor 5 puanla 4. sırada yer alırken, Çerkezgücüspor 4 puanla 6. sırada yer aldı.
Bir diğer maçta Büyük Yoncalıspor ile Çerkezköy 1923 Gençlik Spor karşılaştı. Saray Sahası’nda oynanan maçı Çerkezköy 1923 Gençlik Spor 3-2 galip tamamladı. Çerkezköy 1923 Gençlik Spor 15 puanla 2. basamağa yükselirken, Büyük Yoncalıspor 3 puanla 7. sırada kaldı. 
Grupta Kapaklıspor haftayı BAY geçti.

Kaynak: İlkay Danacılar