Aslan Yıldızspor yeni sezona hazırlanıyor Aslan Yıldızspor yeni sezona hazırlanıyor

Tekirdağ U15 Ligi’nde maçlar hafta sonu devam etti. A Grubu’nda Akçeşmespor 13 Kasım Sahası’nda konuk ettiği Marmaraereğlisi Belediyespor’u 12-0 mağlup ederek güç gösterisi yaptı. Akçeşmespor 6 puana ulaşarak liderliğini sürdürürken, Marmaraereğlisi Belediyespor 0 puanla 7. sırada yer aldı. 
Lideri takibini sürdüren Aslan Yıldızspor, Süleymanpaşa Namık Kemalspor ile karşılaştı. 13 Kasım Sahası’nda oynanan mücadeleyi Aslan Yıldızspor 3-0 kazanmayı bildi. Aslan Yıldızspor puanını 6’ya yükselterek 2. sırada yer alırken, Süleymanpaşa Namık Kemalspor 1 puanda kalarak 6. sırada yer aldı.
Grupta iddiasını sürdürmek isteyen Tekirdağspor ise Karadeniz 1 Nolu Saha’da Muratlı Halk Eğitimispor’a konuk oldu. Müsabakayı Tekirdağspor 4-0 galip tamamladı. Tekirdağspor ilk galibiyetini alarak 4. sıraya yerleşirken, Muratlı Halk Eğitimispor 3 puanla 5. sırada kaldı.                 
Bir diğer gollü maçta 100. Yılspor, Aşağı Sevindiklispor ile Karadeniz 1 Nolu Saha’da karşılaştı. 100. Yılspor rakibini 9-0 mağlup etti. 100. Yılspor bu sonuçla 4 puana ulaşarak 3. sıraya yükselirken, Aşağı Sevindiklispor 0 puanla 8. sırada yer aldı.  
Tekirdağ U15 Ligi A Grubu 2. Hafta maç sonuçları
Muratlı Halk Eğitimispor 0–4 Tekirdağspor 
Akçeşmespor 12–0 Marmaraereğlisi Belediyespor
Aslan Yıldızspor 3–0 Süleymanpaşa Namık Kemalspor
100. Yılspor 9–0 Aşağı Sevindiklispor 
B Grubu’nda Ergene Velimeşespor General Basri Saran Stadı’nda Çorlu Esentepespor ile kozlarını paylaştı. Mücadeleyi Ergene Velimeşespor 5-0 kazanarak 6 puanla zirvede yer aldı. Çorlu Esentepespor ise 3 puanla 5. sırada kaldı.
Bir diğer maçta Sağlıkspor ise Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ile Ergene Sahası’nda karşılaştı. Sağlıkspor maçı 1-0 kazanarak 6 puanla 3. sıraya yerleşti. Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ise 0 puanla 6. sırada yer aldı.      
Gruba iyi başlayamayan Ergenegücü Ulaşspor ile Ergene Gençlikspor Ulaş Sahası’nda karşılaştı. Ergenegücü Ulaşspor maçı 3-0 kazanmayı başardı. Ergenegücü Ulaşspor 3 puanla 4. basamakta yer alırken, Ergene Gençlikspor 0 puanla 7. basamakta yer aldı.  
Gruba iyi başlayan bir başka ekip olan Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile Çorlu İdman Ocağıspor General Basri Saran Stadı’nda kozlarını paylaştı. Çorlu Belediye Futbol Kulübü maçı 4-0 almayı bildi. Çorlu Belediye Futbol Kulübü 6 puanla 2. sırada yer alırken, Çorlu İdman Ocağıspor 0 puanla 8. sırada yer aldı.
Tekirdağ U15 Ligi B Grubu 2. Hafta maç sonuçları
Ergenegücü Ulaşspor 3–0 Ergene Gençlikspor
Çorlu İdman Ocağıspor 0–4 Çorlu Belediye Futbol Kulübü
 Sağlıkspor 1–0 Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü
Çorlu Esentepespor 0–5 Ergene Velimeşespor
C Grubu’nda ise lider Kapaklı Sitespor Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda Çerkezgücüspor’a konuk oldu. Kapaklı Sitespor maçı 5-1 kazanmayı başardı. Kapaklı Sitespor 6 puana ulaşarak liderliğini korudu.
Bir diğer çekişmeli maçta Fevzipaşaspor ile Çerkezköy 1923 Gençlikspor, Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde kozlarını paylaştı. Çerkezköy 1923 Gençlikspor maçı 4-0 kazanarak 6 puana ulaştı ve 2. basamakta yer aldı. Fevzipaşaspor ise 0 puanla 7. basamakta yer aldı.
Tekirdağ Marmaraspor ise Saray Sahası’nda Kapaklıspor’u ağırladı. Kapaklıspor maçı 4-0 galip tamamladı. Kapaklıspor 6 puanla 3. sırada yer alırken, Tekirdağ Marmaraspor 0 puanla 5. sırada yer aldı.  
Büyük Yoncalıspor ise haftayı BAY geçti.
Tekirdağ U15 Ligi C Grubu 2. Hafta maç sonuçları
Çerkezgücüspor 1–5 Kapaklı Sitespor
Tekirdağ Marmaraspor 0–4 Kapaklıspor
Fevzipaşaspor 0–4 Çerkezköy 1923 Gençlikspor
Büyük Yoncalıspor – BAY

Kaynak: İlkay Danacılar