Basketbol Takımından Müdür Üzgün’e ziyaret Basketbol Takımından Müdür Üzgün’e ziyaret

ASLAN YILDIZ VE AKÇEŞME HATA YAPMADI
A Grubu’nda oynadığı 6 maçta 18 puan toplayan lider Aslan Yıldızspor 7. hafta mücadelesinde, oynadığı 6 maçta 3 puan çıkaran 7. sıradaki Marmaraereğlisi Belediyespor ile Karadeniz 1 Nolu Saha’da karşılaştı. Mücadeleyi Aslan Yıldızspor 3-0 kazandı ve 21 puana ulaşarak zirvede yer aldı. Marmaraereğlisi Belediyespor 3 puanla 7. sırada kaldı.       
Oynadığı 6 maçta 15 toplayan liderin takipçisi Akçeşmespor ise zorlu maçta 8 puanla 5. basamakta yer alan 100. Yılspor ile kozlarını 13 Kasım Sahası’nda paylaştı. Mücadeleyi Akçeşmespor 1-0 kazanarak 18 puanla 2. basamaktaki yerini korudu. 100. Yılspor ise 8 puanla 5. basamakta kaldı.
6 maçta 12 puan toplayıp 3. sırada yer alan Tekirdağspor ise 10 puanla 4. sırada yer alan Süleymanpaşa Namık Kemalspor’a konuk oldu. 13 Kasım Sahası’nda oynanan mücadeleyi Tekirdağspor 3-0 kazanmayı bildi. Tekirdağspor 15 puanla 3. sırada yer alırken, Süleymanpaşa Namık Kemalspor 10 puanla 4. sırada kaldı. 
Grupta Muratlı Halk Eğitimi Spor ile Aşağı Sevindiklispor arasında oynanması gereken maç ise Aşağı Sevindiklispor’un maça çıkmaması dolayısıyla oynanmadı. Muratlı Halk Eğitimi Spor mücadeleyi 3-0 hükmen kazandı. Muratlı Halk Eğitimi Spor puanını 7 yaparak 6. sırada yer alırken, Aşağı Sevindiklispor 0 puanla 8. sırada kaldı.  
ÇORLU BELEDİYE LİDER OLDU 
B Grubu’nda 7. hafta maçları geçtiğimiz hafta tamamlanmıştı.
18 puanda bulunan Sağlıkspor, aynı puanla 2. sırada yer alan Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile kozlarını Ergene Sahası’nda paylaştı. Çorlu Belediye Futbol Kulübü rakibini 2-0 mağlup ederek puanını 21 yaptı ve liderliğe yükseldi. Sağlıkspor ise 18 puanla 2. sırada kaldı.
Bir diğer maçta Çorlu İdman Ocağıspor ile Çorlu Esentepespor General Basri Saran Stadı’nda karşılaştı. Mücadeleyi Çorlu Esentepespor 3-2 kazandı ve 9 puanla 5. sırada yer aldı. Çorlu İdman Ocağıspor ise 6 puanla 6. sırada kaldı. 
Bir diğer maçta Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ise Ergene Gençlikspor ile Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda karşılaştı. Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü maçı 4-0 kazanarak ilk 3 puanını aldı ve 7. basamakta yer aldı. Ergene Gençlikspor ise puansız olarak 8. basamakta yer aldı.
Grubun son maçında ise Ergenegücü Ulaşspor ile Ergene Velimeşespor Ulaş Sahası’nda kozlarını paylaştı. Mücadele 1-1 beraberlikle tamamlandı. Ergenegücü Ulaşspor 13 puanla 4. sırada yer alırken, Ergene Velimeşespor aynı puanla 3. sırada yer aldı. 
ÇERKEZKÖY 1923 ZİRVEYİ YAKALADI
C Grubu’nda 7. hafta maçlarında Fevzipaşaspor ile Çerkezgücüspor kozlarını Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde paylaştı. Mücadele 1-1 berabere sonuçlandı.  Fevzipaşaspor 5 puanla 4. sırada yer alırken, Çerkezgücüspor 4 puanla 6. sırada yer aldı.
Bir diğer maçta Büyük Yoncalıspor ile Çerkezköy 1923 Gençlik Spor karşılaştı. Saray Sahası’nda oynanan maçı Çerkezköy 1923 Gençlik Spor 3-2 galip tamamladı. Çerkezköy 1923 Gençlik Spor 15 puanla 2. basamağa yükselirken, Büyük Yoncalıspor 3 puanla 7. sırada kaldı. 
Grupta Kapaklıspor haftayı BAY geçti.

Kaynak: İlkay Danacılar