2023-2024 sezonu Tekirdağ U15 Play-Off Grubu'nda ilk hafta heyecanı yaşandı.
ASLAN YILDIZ KUPASINI ALDI 
A Grubu'nda şampiyon olarak Play-Off Grubu'na kalan Aslan Yıldızspor'a karşılaşma öncesi kupasını Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu takdim etti. 
Kupa töreninde konuşma yapan Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu; ''U15 Ligi A Grubu’nda şampiyon olan Aslan Yıldızspor'u tebrik ediyorum. Bundan sonraki play-off grubunda başarılar diliyorum. Futbolda gelişmek ve başarılı olmak istiyorsak altyapı birinci öncelik olmalıdır. Altyapı en önemli değerdir. Buradan yetişecek oyuncular hem kulübe hem de Türk futboluna hizmet edecektir. Hepinize gelecekte başarılar diliyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun.'' ifadelerini kullandı.
ASLAN YILDIZSPOR PLAY-OFF'A DA GALİBİYETLE BAŞLADI
Aslan Yıldızspor Play-Off Grubu ilk hafta mücadelesinde Karadeniz 1 Nolu Saha'da Sağlıkspor'u konuk etti. Aslan Yıldızspor mücadeleden 3-0 galip gelerek Play-Off Grubu'na galibiyetle başladı. Aslan Yıldızspor 3 puanla A Grubu'nda zirveye yerleşirken, Sağlıkspor puansız olarak 6. basamakta kaldı.   
Grubun diğer maçında ise Çerkezköy 1923 Gençlikspor sahasında Akçeşmespor’u konuk etti. Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynanan maçı ev sahibi ekip Çerkezköy 1923 Gençlikspor 2-1 kazanarak lige 3 puanla başladı. Çerkezköy 1923 Gençlikspor 3 puanla 2. sırada yer alırken, Akçeşmespor ise puansız olarak 5. sırada kaldı. 
Grubun son maçında ise ligin iddialı iki ekibi Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile Kapaklı Sitespor kozlarını Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda paylaştı. Çekişmeli geçen müsabaka 0-0 sona erdi. Çorlu Belediye Futbol Kulübü 1 puanla 3. basamakta yer alırken, Kapaklı Sitespor aynı puanla 4. basamakta yer aldı.
Tekirdağ U15 Ligi Play-Off Grubu 1. Hafta Sonuçları
Çerkezköy 1923 Gençlikspor 2–1 Akçeşmespor 
Aslan Yıldızspor 3–0 Sağlıkspor 
Çorlu Belediye Futbol Kulübü 0–0 Kapaklı Sitespor

Kaynak: İlkay Danacılar