A Grubu’nda 1’er puanda bulunan Tekirdağ İdman Yurdu Spor ve Akçeşme Spor dördüncü haftada kötü gidişe dur demek için karşı karşıya geldi. Akçeşme Spor müsabakayı 7-0 kazanarak kötü gidişe “dur” dedi.
Ligde 6 puanı bulunan ve zirveyi hedefleyen ekiplerden olan 100. Yıl Spor ise grupta 3 puanı bulunan Hayrabolu Belediye Gençlik Spor’a konuk oldu. Mücadele 1-1 berabere sonuçlandı.
A Grubu’nda haftanın en önemli maçında ise şampiyonluk mücadelesi veren iki ekip karşılaştı. Tekirdağspor ile Tekirdağ Gücü Spor zirve için kapıştı. Beklenenin aksine tek taraflı geçen müsabakayı Tekirdağ Gücü 9-0 kazanarak rakibini bozguna uğrattı.
Gruba iyi bir başlangıç yapamayan Aslan Yıldız Spor, 4. haftada ligde zirveden uzaklaşmak istemeyen Süleymanpaşa Namık Kemal Spor’u ağırladı. Süleymanpaşa Namık Kemal Spor rakibine şans tanımadı ve mücadeleyi 8-1 kazanmayı başardı.
A Grubu’nda 4. haftayı Kumbağ Spor BAY geçti.
ÇORLU 59 BUÇUK SPOR KULÜBÜ GOL YAĞDIRDI
U14 Ligi B Grubu’nda sezona iyi başlayamayan Marmara Ereğlisi Belediye Spor, Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ile karşılaştı. Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü adeta rakibini sahadan silerek karşılaşmayı 11-0 kazandı.
B Grubu’nın iddialı iki ekibi olan Çorlu Esentepe Spor ve Çorlu Belediye Futbol Kulübü zirveyi ele geçirmek için karşı karşıya geldi. Çorlu Belediye Futbol Kulübü müsabakada üstün bir oyun ortaya koyarak maçı 5-0 kazandı.
Bir diğer mücadelede ise Çorlu Fener Spor ile Çorlu Halk Eğitimi Gücü Spor 3 puan almak için kozlarını paylaştı. Müsabaka golsüz tamamlandı.
BERABERLİKLE YETİNDİLER
C Grubu’nda liderlik mücadelesi veren iki ekip olan Ergene Velimeşespor ile Ergenegücü Ulaşspor birbirlerine üstünlük sağlamak için karşı karşıya geldi. Zorlu geçen müsabaka 1-1 eşitlikle sonuçlandı.
Zirveden kopmak istemeyen Yeşiltepe Spor ise Batı Marmara Spor’u konuk etti. Batı Marmara Spor sürprize imza atarak maçı 3-0 kazanmayı başardı.
 Grupta Sağlık Spor da Ergene Spor ile karşılaştı. Nefes kesen maç 3-3 beraberlikle tamamlandı.
KAPAKLI SİTE SPOR GOL ŞOV YAPTI
D Grubu’nda zirvede yer alan ve hata yapmadan yoluna devam etmek isteyen Kapaklı Site Spor Büyük Yoncalı Spor’ a konuk oldu. Lider hata yapmadı ve müsabakayı 10-0 net bir skorla kazandı.
Zirveden kopmak istemeyen Fevzipaşa Spor, Çerkezköy 1923 Gençlik Spor’u ağırladı. Fevzipaşa Spor mücadeleyi 2-0 kazanarak zirve takibini sürdürdü.
Lige iyi başlayamayan Kapaklı Kartal Spor da Tekirdağ Marmara Spor’u konuk etti. Müsabakayı Kapaklı Kartal Spor 4-2 kazanmayı bildi.
Grubun bir diğer maçında 6’şar puanı bulunan iki ekip olan Çerkezgücü Spor ile Kapaklı Spor zirve takibini sürdürmek için karşı karşıya geldi. Çerkezgücü Spor karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Editör: Trakya Gazetesi