A Grubu’nda ilk hafta mücadelesinde Süleymanpaşa Namık Kemal Spor ile 1-1 berabere kalan Akçeşme Spor, ikinci hafta mücadelesinde ilk haftayı BAY geçen Tekirdağ Gücü Spor’u ağırlayacak.
İlk haftada Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor’a 3-0 mağlup olan Aslan Yıldız Spor, 2. haftada Tekirdağspor’a farklı kaybeden Kumbağspor ile karşılaşacak.
İlk hafta müsabakasını farklı kaybeden bir başka ekip olan Tekirdağ İdman Yurdu Spor, ikinci haftada ilk haftada 1 puan alan Süleymanpaşa Namık Kemal Spor ile karşı karşıya gelecek. 
İlk hafta 3 puan alan grubun iddialı ekibi Tekirdağspor, ikinci haftada grubun diğer favori takımı 100. Yıl Spor ile kozlarını paylaşacak.
Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor A Grubu’nda 2. Haftayı BAY geçecek.
‘’FAVORİLER HATA YAPMIYOR’’
U14 Ligi B Grubu’nda sezona 3 puan ile başlayan Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ikinci hafta mücadelesinde lige puansız başlayan Çorlu Fener Spor ile karşı karşıya gelecek. 
B Grubu’nun lideri Çorlu Belediye Futbol Kulübü ikinci maçında, Çorlu Halk Eğitimi Gücü Spor ile karşılaşacak. 
Gruptaki bir diğer 3 puanlı ekip olan Çorlu Esentepe Spor, grupta puanı olmayan bir diğer ekip Marmara Ereğlisi Belediye Spor’u konuk edecek.
ERGENEGÜCÜ ULAŞSPOR LİDERLİĞİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR
U14 Ligi C Grubu’nda ikinci haftada lider konumda bulunan Ergenegücü Ulaşspor, ligin ilk haftasında 1 puan alan Sağlık Spor’u konuk edecek. 
2. haftada ligin puansız iki ekibi olan Batı Marmara Spor ile Ergene Spor sahaya ilk puanlarını almak için çıkacaklar. 
Grupta 1 puanı bulunan Yeşiltepe Spor ile grubun favorilerinden 3 puanlı Ergene Velimeşespor ikinci haftada karşı karşıya gelecek.
KAPAKLI SİTE SPOR ÇOK FARKLI
U14 Ligi D Grubu’nda ilk haftada puan alamayan iki ekip olan Büyük Yoncalı Spor ile Tekirdağ Marmara Spor ilk puanlarını kazanmak için karşı karşıya gelecek. 
Grubun iddialı ekiplerinden Fevzipaşa Spor, diğer bir iddialı takım olan Kapaklı Spor’u ağırlarken, averajla lider olan Kapaklı Site Spor, ligde puansız olan Çerkezköy 1923 Gençlik Spor’u konuk edecek.
Gruba 3 puan ile başlayan Çerkezgücü Spor, ikinci haftada ligde puansız ekip olan Kapaklı Kartal Spor’u ağırlayacak.
Tüm müsabakalar 30 Eylül Cumartesi günü oynanacak.

Editör: Trakya Gazetesi