A Grubu’nda ilk iki haftada puanla tanışamayan Aslan Yıldız Spor, 3. haftada ligde zirveyi hedefleyen ekiplerden 100. Yıl Spor’a konuk oldu. 100. Yıl Spor büyük çekişmeye sahne olan müsabakayı 3-2 kazanarak puanını 6 ya yükseltti.
Grubun favorilerinden olan Tekirdağ Gücü Spor, Tekirdağ İdman Yurdu Spor ile karşı karşıya geldi. Tekirdağ Gücü Spor rakibine acımadı ve mücadeleyi 11-0 kazandı.
Grupta oynadığı iki maçta da 3 puan alan grubun iddialı ekibi Tekirdağspor, üçüncü haftada oynadığı iki maçtan da beraberlikle ayrılan Süleymanpaşa Namık Kemal Spor ile kozlarını paylaştı. Süleymanpaşa Namık Kemal Spor, Tekirdağspor’u 4-0 mağlup etti.
Grupta 3 puanlı iki ekip olan Kumbağspor ve Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor zirveden uzaklaşmamak için 3. haftada karşı karşıya geldi. Kumbağspor karşılaşmayı 7-0 kazandı.
FAVORİLER HATA YAPMADI
B Grubu’nda sezona 2 haftada 6 puan ile başlayan Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü üçüncü hafta mücadelesinde lige kendisi gibi iddialı başlayan Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi. Çorlu Belediye Futbol Kulübü müsabakayı 3-0 kazanarak net bir galibiyet aldı.
Grubun ilk iki haftasında puansız kalan ekiplerden Çorlu Fener Spor ile Marmara Ereğlisi Belediye Spor Çorlu’da ilk puanlarını almak için karşılaştı. Çorlu Fener Spor mücadeleyi 3-1 kazanarak ilk 3 puanını aldı.  
Bir diğer müsabakada grupta puanı olmayan Çorlu Halk Eğitimi Gücü Spor ise zirveyi hedefleyen Çorlu Esentepe Spor’u konuk etti. Çorlu Esentepe Spor müsabakayı 3-0 kazandı.
ERGENE VELİMEŞESPOR ÇOK RAHAT
U14 Ligi C Grubu’nda üçüncü haftada 6 puanla lider konumda bulunan Ergene Velimeşespor, ligin ilk iki haftasında 1 puan alan Sağlık Spor’a konuk oldu. Ergene Velimeşespor rakibini rahat bir oyunla 5-1 mağlup etti.
Grupta bir diğer 6 puanlı ekip olan zirve ortağı Ergenegücü Ulaşspor, grupta puanı olmayan tek takım olan Batı Marmara Spor’u ağırladı. Ergenegücü Ulaşspor mücadeleyi 2-0 kazandı.
Grupta 2 haftada 3 puan toplayan Ergene Spor ile grupta 1 puanı bulunan Yeşiltepe Spor, üçüncü haftada karşı karşıya geldi. Yeşiltepe Spor iyi futbol ortaya koyarak müsabakayı 4-1 kazandı.
TEKİRDAĞ MARMARA SPOR DÜELLOYU KAZANDI
U14 Ligi D Grubu’nda ilk iki haftada puan alamayan iki ekip olan Büyük Yoncalı Spor ile Çerkezköy 1923 Gençlik Spor ilk puanlarını almak için üçüncü haftada karşı karşıya geldi. Çerkezköy 1923 Gençlik Spor mücadeleyi 5-1 kazanmayı bildi.
Grubun iddialı ekiplerinden olan ve ilk iki haftada 6 puan toplayan Fevzipaşa Spor, grubun puansız takımlarından Tekirdağ Marmara Spor’a konuk oldu. Müthiş bir çekişmeye sahne olan müsabakayı Tekirdağ Marmara Spor 4-3 kazanarak ilk puanlarını aldı.
İlk iki haftada averajla lider olan Kapaklı Site Spor grupta 6 puanı bulunan ve zirve takibini sürdüren Çerkezgücü Spor ile karşılaştı. Kapaklı Site Spor hata yapmadı ve mücadeleyi 5-1 kazandı.
Grupta Kapaklı derbisinde iki haftada 3 puanı bulunan Kapaklı Spor, üçüncü haftada ligde puansız ekip olan Kapaklı Kartal Spor’u ağırladı. Kapaklı Spor derbiyi 2-1 kazanarak zirve takibini sürdürdü.

Editör: Trakya Gazetesi