Tekirdağ 2023-2024 sezonu U13 Ligi’nde gruplarını lider tamamlayıp şampiyon olan takımlar kupalarını düzenlenen törenler ile aldı.

A GRUBU’NDA TEKİRDAĞ GÜCÜ ŞAMPİYON
A Grubu’nda topladığı 19 puanla şampiyon olan Tekirdağ Gücüspor bu maçlarda 6 galibiyet ve 1 beraberlik almayı bildi. Tekirdağ Gücüspor 38 gol atarken, kalesinde sadece 3 gol gördü. 
Tekirdağ Gençlik Gücüspor kupasını Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Uçun’un elinden aldı. 

B GRUBU ŞAMPİYONU 100. YIL OLDU
B Grubu’nda ise 100. Yılspor 18 puanla ve averajla grubunu şampiyon tamamlamayı bildi. 100. Yılspor bu müsabakalarda 6 galibiyet ve 1 mağlubiyet alırken, 40 gol attı ve 5 gol yedi. 

Minikler Jimnastik Şenliğinde hünerlerini sergiledi Minikler Jimnastik Şenliğinde hünerlerini sergiledi

ÇORLU ESENTEPESPOR NAMAĞLUP ŞAMPİYON
C Grubu’nda şampiyon olan Çorlu Esentepespor topladığı 24 puanla zirvede yer aldı. Çorlu Esentepespor grubunda 8’de 8 yaparak namağlup şampiyon olmayı başardı. Çorlu Esentepespor bu maçlarda 29 gol atarken, kalesinde sadece 1 gol gördü. C Grubu şampiyonu Çorlu Esentepespor’un kupasını Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özkara verdi.    

ÇERKEZKÖY 1923 GENÇLİKSPOR 8’DE 8 YAPTI
D Grubu’nu topladığı 24 puanla zirvede tamamlayan namğalup bir başka şampiyon Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise rakip kalelere 51 gol attı. Kalesinde sadece tek gole engel olamadı. D Grubu şampiyonu Çerkezköy 1923 Gençlikspor kulübünün kupasını Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu takdim etti.

E GRUBU’NDA KAPAKLI SİTE KUPAYI ALDI
E Grubu’nda ise şampiyon Kapaklı Sitespor oldu. Kapaklı Sitespor 19 puan topladı ve 6 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Kapaklı Sitespor bu maçlarda rakip filelere 30 gol atarken kalesinde 2 gol yedi. Kapaklı Sitespor’a kupasını Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Emin Neşeli verdi.

Kaynak: İlkay Danacılar