Üniversitelerin Erasmus temsilcilerini bir araya getiren toplantılara, Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rifat Gürgendereli ile Erasmus Ofisi’nden Öğr. Gör. Özay Ak, Murat Aygün ve Ali Erhan Konuk katıldı.

91 proje hayata geçirilecek 91 proje hayata geçirilecek

Erasmus+ Yükseköğretim KA131 Hareketlilik Proje Yönetimi Toplantısı’nda, “2023 Yılı Değerlendirmesi ve Güncel Gelişmeler, 2023 Uygulama El Kitabındaki Yenilikler, Dahil Etme Stratejisi/İçerme Desteği, Yeşil Seyahat, Erasmus Başvuru Portalı ve Dijitalleşme, Dashboard, EWP, OLA, ESI, Karma Yoğun programlar (BIPs), Nihai Raporlarda Sık Karşılaşılan Sorunlar/Hatalar, Denetimlerde Karşılaşılan Sorunlar/Hatalar ve Tavsiyeler” temalı sunumlar gerçekleştirildi.

Ardından Eskişehir’de gerçekleştirilen Erasmus+ Yükseköğretim KA171 Projesi Bilgilendirme Toplantısı’nda ise “KA171 bütçe, başvuru ve kabul rakamları değerlendirilmesi, genel bilgiler, programdaki yenilikler, dikkat edilmesi gereken konular ve başvuru formunun doldurulması, KA171 projesi hazırlık ve yazım sürecine ilişkin tecrübe paylaşımı” konulu sunumlar yapıldı.

Kaynak: Haber Merkezi