Başkan Topak, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında bir çok konuğu ağırladı.
Başkan Topak, kendisine ziyarette bulunan Çorlu Madeni Eşya ve Elektrikli Aletler Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Rüstem Duman, Çorlu Bakkallar Odası Başkanı Yusuf Gümüş, Çorlu Pazarcılar Odası Başkanı Kenan Üstek, Çorlu Kahveciler Odası Başkanı Yıldız Filiz, Çorlu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Türkan Kuluptakan, Çorlu Terziler Odası Başkanı Nazmi Çolak ve Çorlu Şoförler Odası Başkanı Nadir Samancı’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak’a bir ziyaret de Ergene 2 OSB tarafından gerçekleştirildi. Misafirlerini ağırlayan Başkan Topak, “Ergene OSB-2 Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Erdim Noyan, Bölge Müdürü Sayın Burçin Çolakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Aykut Ayyıldız'ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Belediye olarak sanayi işbirliklerimizi güçlendirerek, hemşehrilerimizin refahını artırmaya devam edeceğiz. Değerli misafirlerimize nazik ziyaretleri için şükranlarımı sunarım. Birlikte çok daha güzel işlere imza atacağımıza inancım tam” dedi.
Topak, Ergene Cem Evi’nin ziyaretini de makamında kabul etti. Başkan Topak, “Bu kapsamda Ergene Cem Evi Başkanı Sayın Volkan Işıklı ve yönetimi, hayırlı olsun ziyaretleriyle bizleri onurlandırdı. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi.
Ergene'de yaşayan Tokatlılar’ı da makamında ağırlayan Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, ziyaretten duyduğu memnuniyet ifade ederek  “Ergene'de yaşayan Tokatlı komşularımız, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine bu nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için teşekkür ederim” dedi.

Aile Sağlığı Merkezi’nin ilk adımı atıldı Aile Sağlığı Merkezi’nin ilk adımı atıldı

Ergeneziyaretler

Kaynak: Haber Merkezi