Tekirdağspor aradığı teknik direktörünü sonunda buldu. Son 2 sezon Süper Amatör Küme’de Sarayspor 1953 ve Çorluspor 1947’yi şampiyon yaparak BAL Ligi’ne çıkaran Mustafa Ülkü, Tekirdağspor’un başına getirildi.  Ülkü’nün aynı zamanda BAL Ligi’nde de birçok tecrübesi bulunuyor.

ÜST LİGLERE TIRMANMAK İSTİYORUZ

Teknik direktör Mustafa Ülkü için Tekirdağspor tesislerinde imza töreni düzenlendi.

Törende konuşan Ülkü,  camiayı yakından tanıdığını ifade etti.

Tekirdağspor’da daha önce futbol oynadığını anlatan Ülkü, şunları kaydetti:

“Takımı yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftarla hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Tekirdağspor Bölgesel Lig’i hak etmiyor. İnşallah Tekirdağspor’u daha iyi yerlerde göreceğiz. Çorlu ve Saray ilçesinde çalıştırdığım takımlarda şampiyon olduk. Burada bunu daha iyi bir şekilde yapmak istiyorum.  Tekirdağ il takımdır. Bir an önce şampiyon olup üst liglere tırmanmak istiyoruz.  Ben, sen, o yok. Tekirdağspor var.”

Kulüp Başkanı Ekrem Daşdan ise basamak basamak üst liglere tırmanacaklarını ifade etti.

“TRANSFERLERİMİZ OLACAK”

Tekirdağspor’u 1. Lig’de görmek istediklerini vurgulayan Daşdan, “Yönetim olarak geçen seneden taşın altına elimizi koyduk. Maalesef geçen sezon Tekirdağspor’u BAL Ligi’nden Süper Amatör’e düşürdük. Bu sezon güzel bir oluşumla, hocamızla beraber Tekirdağspor’u BAL Ligi’ne çıkarıp bu seriye devam edip hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bugünden itibaren transferlere de başlanacak. Alt yapımızdaki gençlerimize de şans vereceğiz. Şu anda alt yapıda A takımımızda oynayacak 5-6 oyuncumuz var. Transferlerimizi en yakın zamanda basın ile paylaşacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Mustafa Ülkü ile sözleşme imzalandı.

İmza törenine Tekirdağspor Yönetim Kurulu üyeleri Zafer Arpacıoğlu, Kamil Özer, Abdullah Yalçın ve Uğur Karabacak da katıldı.

Muhabir: Abdullah Yalçın

Editör: Trakya Gazetesi