14-16 Mayıs tarihlerinde başlayan TFF Kadınlar 3. Ligi play off müsabakalarında Tekirdağ ilini temsil eden Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor yarı finale yükselme maçında Ereğli Lisesi SK’ya 3-0 mağlup oldu ve 2. Lig’e yükselme şansını kaybetti. Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor bu sonuca rağmen çeyrek finale kadar yükselerek Tekirdağ’ın gururu olmayı başardı.

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ilk olarak son 16 turunda Beş Ocak Demir Kadın Futbol Takımı’nı 3-1 ile geçmeyi başarırken, sonraki turda rakibi Ordu Pars Kadın Futbol Takımı oldu. Tekirdağ Gençlik Hizmetleri Spor bu mücadeleden de 2-0 galip ayrılarak çeyrek finalde Ereğli Lisesi SK ile rakip oldu. Tekirdağ Gençlik Hizmetleri Spor rakibine bu turda 3-0 mağlup oldu ve yarı final şansını kaçırdı. Tekirdağ Gençlik Hizmetleri Spor buna rağmen turnuva boyunca gösterdiği performanstan dolayı takdir topladı.

Tekirdağ’daki göçmenlerin durumu masaya yatırıldı Tekirdağ’daki göçmenlerin durumu masaya yatırıldı

TEKİRDAĞ GENÇLİK HİZMETLERİ PLAY-OFF’A NASIL YÜKSELMİŞTİ?

2023-2024 sezonu Kadınlar 3. Futbol Ligi’nde Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor normal sezonda 14 haftada 24 puan toplayıp 2. sırada yer almayı başarmıştı. Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor ayrıca 12 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet almayı başarmıştı. Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor rakiplerine 35 gol atarken, kalesinde 17 gol görmüştü.

Kaynak: İlkay Danacılar