Tekirdağ’da şiddetli bel ağrıları çeken 29 yaşındaki Gülşah Eruzun, bel fıtığı şikayeti ile Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesine başvurdu. 
Dr. Erek Öztürk kontrolünde yapılan tetkik ve kontrollerin ardından full endoskopik mikrodiskektomi "kapalı bel fıtığı" ameliyatı yapılmasına karar verildi. Ameliyatı başarılı geçen Eruzun, sağlığına kavuşarak taburcu oldu. 

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. Erek Öztürk, ameliyata ilişkin yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

Ruhsatsız tabanca ele geçirildi Ruhsatsız tabanca ele geçirildi

‘’Hanımefendiyi dün sabah ameliyat ettik, bugün de taburcu edeceğiz. Ameliyatın özelliği kapalı bel fıtığı ameliyatı. Kabaca söylemek gerekirse bu dünyada yeni gelişen bir sistem, Türkiye’de yeni oturan bir sistem, biz de bu bölgede yani Tekirdağ’da bu ameliyatı gerçekleştiren ilk ekiplerden biriyiz.’’ W

“TÜRKİYE’DE CERRAHİ ÇOK ÜST NOKTADA”

Dr. Erek Öztürk, ‘’Türkiye’de cerrahi çok üst noktada, biz Türk cerrahları olarak gerçekten çok iyi işler yapıyoruz. Dünyaya bunu öğretecek kadar iyi yapıyoruz. Kaçıncı sırada olduğumuzu bilmiyorum ama nadir bir şey yaptığımızın farkındayız. Bu hastanede biz, beyinden kuyruk sokumuna kadar bir hastanın herhangi bir problemini gayet dünya standartlarında ameliyat edebiliyoruz. Bu hastaneye yurt dışından insanlar gelip bize ameliyat olmaya, tedavi olmaya çalışıyorlar’’ ifadelerini kullandı. 

“SAĞLIĞIM YERİNDE”

Kapalı bel fıtığı ameliyatı başarılı geçen ve sağlığına kavuşan Gülşah Eruzun ise ‘’Pazartesi günü geldim hastaneye sabah erkenden. Şiddetli ağrım vardı ve yürüyemiyordum hiçbir şekilde, sağ bacağımı hiç hissetmiyordum üst tarafı çok sertti. Bu yüzden koridorlarda bile sürünerek gelmiştim doktora. Şuan hiçbir şeyim yok dün ameliyat oldum. Akşam gayet güzel yürüdüm kalktım. Şu anda da gayet iyiyim’’ diye konuştu.

trakyagazetesi-Tekirdağ’da ilk kez yapıldı2

Kaynak: İlkay Danacılar