Her şey “iyi bir gençlik” için Her şey “iyi bir gençlik” için

İl Koordinasyon Kurulu 2024 Yılı 1. Dönem Toplantısı, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk başkanlığında Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Toplantı Salonu’nda yapıldı.
Toplantıda konuşan Vali Soytürk, bu dönemki toplantıda, yatırımcı kuruluşların faaliyetlerinin üç aylık bir değerlendirmesi yapılacağını, dönem içinde kuruluşların karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunların çözümleri ile birlikte koordinasyonu gerektiren hususların görüşüleceğini belirtti. 
Yatırımcı kuruluşlarından alınan raporlar doğrultusunda hazırlanan Değerlendirme Raporu’nda; Tekirdağ’da toplam 288 projenin bulunduğunun görüldüğünü aktaran Soytürk, şunları kaydetti:
“Bu projelerden bir kısmı tamamlanmış, bir kısmı ihale aşamasında, bir kısmı da devam etmektedir. Sektörel olarak ise ilimiz projeleri; 78 tarım, 7 madencilik, 17 enerji, 37 ulaştırma-haberleşme, 94 eğitim, 19 sağlık ve 36 adet ise diğer kamu hizmetleri projeleri olarak dağılım göstermiştir.”
Vali Soytürk’ün konuşmasının ardından Bölge Müdürlükleri yatırımlar hakkında sunum yaptı.
Talep ve önerilerin sunulmasının ardından toplantı sona erdi.
Toplantıya Vali Soytürk’ün yanı sıra Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, kurum müdürleri, İl Planlama ve Koordinasyon Müdür V. Varol Çömez de katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi