2023-2024 sezonu Tekirdağ U17 Futbol Ligi’nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Takımlar 4. hafta maçlarında şampiyonluk yarışında kıyasıya mücadele etti. 

MARMARA EREĞLİSİ 8 KİŞİ GELDİ
A Grubu’nda sezona ilk 3 maçını galibiyetle kapatarak başlayan 9 puanlı lider Çorlu Belediye Futbol Kulübü, ilk 2 maçta 3 puan toplayan 5. sıradaki Marmaraereğlisi Belediyespor ile karşılaşacaktı. Marmaraereğlisi Sahası’nda oynanacak mücadele 
Marmaraereğlisi Belediyespor’un 8 kişilik liste vermesinden dolayı oynanmadı.
 
NAMIK KEMAL  RAHAT ALDI
İlk 3 haftada 9 puan toplayan bir başka ekip olan Süleymanpaşa Namık Kemalspor ise lige 2 yenilgi ile başlayan ve puansız olarak 7. basamakta yer alan Tekirdağ Adaletspor’a konuk oldu. 13 Kasım Sahası’nda oynanan mücadeleyi Süleymanpaşa Namık Kemalspor 6-0 kazanarak 4’te 4 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Tekirdağ Adaletspor ise puansız olarak 7. basamakta yer aldı.

KAZANDERE’DEN, TEKİRDAĞSPOR’A SOĞUK DUŞ
İlk maçını kaybedip ikinci haftayı BAY geçen ve ilk puanlarını geçtiğimiz hafta alan ve 3 puanla 3. basamakta yer alan Tekirdağspor ise 3 maçta 3 puan toplayan 4. basamaktaki Kazanderespor ile kozlarını paylaştı. 13 Kasım Sahası’nda oynanan müsabakayı Kazanderespor 1-0 kazanarak büyük bir sürprize imza attı. Tekirdağspor bu sonuçla 3 puanla 4. basamakta kalırken, Kazanderespor 6 puanla 3. sırada yer aldı.

Tekirdağ Dost Veteranlar şampiyon oldu Tekirdağ Dost Veteranlar şampiyon oldu

3 maçta puan alamayan 6. basamaktaki Akçeşmespor ise 4. haftayı BAY geçti. 

Tekirdağ U17 Futbol Ligi A Grubu 4. Hafta Sonuçları 

Tekirdağ Adaletspor 0-6 Süleymanpaşa Namık Kemalspor
Kazanderespor 1-0 Tekirdağspor 
Marmaraereğlisi Belediyespor - Çorlu Belediye Futbol Kulübü (oynanmadı)
Akçeşmespor - BAY

KAPAKLI SİTE, LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ
B Grubu’nda ilk 3 maçını galibiyetle kapatan 9 puanlı lider Kapaklı Sitespor, ilk 3 maçından 6 puan çıkaran 3. basamaktaki Çerkezköy 1923 Gençlikspor ile kozlarını Kapaklı Sahası’nda paylaştı. Mücadeleyi Kapaklı Sitespor 4-1 kazanarak 12 puana ulaştı ve zirvede yer aldı. Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise 6 puanla 5. sırada yer aldı.  

FEVZİPAŞA, VELİMEŞE’Yİ RAHAT GEÇTİ 
Grupta 3 maçta 9 puanla 2. sırada yer alan Fevzipaşaspor ise evinde 3 maçta topladığı 6 puanla 4. sırada bulunan Ergene Velimeşespor ile karşılaştı. Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynanan mücadeleyi Fevzipaşaspor 3-0 kazanmayı bildi. Fevzipaşaspor 4’te 4 yaparak 12 puanla zirve takibini sürdürdü. Ergene Velimeşespor ise 6 puanla 4. basamakta yer aldı.

ERGENE GENÇLİK, MARMARA’YI MAĞLUP ETTİ
Grupta 3 maçta topladığı 3 puanla 6. basamakta bulunan Tekirdağ Marmaraspor ise oynadığı 3 maçta 3 puanlı 5. sırada yer alan bir diğer ekip olan Ergene Gençlikspor’a konuk oldu. Ulaş Sahası’nda oynanan müsabakayı ev sahibi Ergene Gençlikspor 4-0 kazanarak rakibinin üzerine çıkmayı başardı. Ergene Gençlikspor bu sonuçla 6 puanla 3. sırada yer alırkeni Tekirdağ Marmaraspor 3 puanla 6. sırada yer aldı. 

KAPAKLI İLK PUANLARINI ALDI 
Grupta alt sıraları yakından ilgilendiren maçta puansız olarak 7. sırada yer alan Kapaklıspor, yine puansız olarak 8. basamakta yer alan Çerkezgücüspor ile puan mücadelesi verdi. Kapaklı Sahası’nda büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi Kapaklıspor 4-3 kazanmayı bildi. Kapaklıspor bu sonuçla ilk puanlarını alarak 7. basamakta yer alırken, Çerkezgücüspor puansız olarak 8. basamakta yer aldı.

Tekirdağ U17 Futbol Ligi B Grubu 4. Hafta Sonuçları 

Ergene Gençlikspor 4-0 Tekirdağ Marmaraspor
Kapaklı Sitespor 4-1 Çerkezköy 1923 Gençlikspor
Kapaklıspor 4-3 Çerkezgücüspor
Fevzipaşaspor 3-0 Ergene Velimeşespor

Kaynak: İlkay Danacılar