2023-2024 sezonu Tekirdağ U17 Futbol Ligi’nde heyecan kaldığı yerden devam edecek. Takımlar 4. hafta maçlarında şampiyonluk yarışında kıyasıya mücadele edecek. 
ÇORLU BELEDİYE ZİRVEYİ BIRAKMAK İSTEMİYOR
A Grubu’nda sezona ilk 3 maçını galibiyetle kapatarak başlayan 9 puanlı lider Çorlu Belediye Futbol Kulübü, ilk 2 maçta 3 puan toplayan 5. sıradaki Marmaraereğlisi Belediyespor ile karşılaşacak. Marmaraereğlisi Sahası’nda oynanacak mücadele saat 13.00’te başlayacak.

NAMIK KEMAL İÇİN KOLAY MAÇ 
İlk 3 haftada 9 puan toplayan bir başka ekip olan Süleymanpaşa Namık Kemalspor ise lige 2 yenilgi ile başlayan ve puansız olarak 7. basamakta yer alan Tekirdağ Adaletspor’a konuk olacak. Mücadele saat 12.00’de 13 Kasım Sahası’nda oynanacak.

Çorluspor 1947 BAY geçecek Çorluspor 1947 BAY geçecek

TEKİRDAĞSPOR ÇIKIŞ ARIYOR
İlk maçını kaybedip ikinci haftayı BAY geçen ve ilk puanlarını geçtiğimiz hafta alan ve 3 puanla 3. basamakta yer alan Tekirdağspor ise 3 maçta 3 puan toplayan 4. basamaktaki Kazanderespor ile kozlarını paylaşacak. Müsabaka 13 Kasım Sahası’nda saat 14.00’te başlayacak.
3 maçta puan alamayan 6. basamaktaki Akçeşmespor ise 4. haftayı BAY geçecek. 

Tekirdağ U17 Futbol Ligi A Grubu 4. Hafta Fikstürü 

Tekirdağ Adaletspor - Süleymanpaşa Namık Kemalspor
Kazanderespor - Tekirdağspor 
Marmaraereğlisi Belediyespor - Çorlu Belediye Futbol Kulübü
Akçeşmespor - BAY

KAPAKLI SİTE, LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR 
B Grubu’nda ilk 3 maçını galibiyetle kapatan 9 puanlı lider Kapaklı Sitespor, ilk 3 maçından 6 puan çıkaran 3. basamaktaki Çerkezköy 1923 Gençlikspor ile kozlarını Kapaklı Sahası’nda saat 12.00’de paylaşacak.

FEVZİPAŞA, VELİMEŞE’Yİ AĞIRLIYOR 
Grupta 3 maçta 9 puanla 2. sırada yer alan Fevzipaşaspor ise evinde 3 maçta topladığı 6 puanla 4. sırada bulunan Ergene Velimeşespor ile karşılaşacak. Mücadele saat 13.00’te Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynanacak.

3 PUANLI EKİPLER KAPIŞIYOR
Grupta 3 maçta topladığı 3 puanla 6. basamakta bulunan Tekirdağ Marmaraspor ise oynadığı 3 maçta 3 puanlı 5. sırada yer alan bir diğer ekip olan Ergene Gençlikspor’a konuk olacak. Müsabaka Ulaş Sahası’nda saat 14.00’te başlayacak. 

KAPAKLI VE ÇERKEZGÜCÜ İLK PUANLARINI HEDEFLİYOR
Grupta alt sıraları yakından ilgilendiren maçta puansız olarak 7. sırada yer alan Kapaklıspor, yine puansız olarak 8. basamakta yer alan Çerkezgücüspor ile puan mücadelesi verecek. Mücadele Kapaklı Sahası’nda saat 14.00’te oynanacak.

Tekirdağ U17 Futbol Ligi B Grubu 4. Hafta Fikstürü 

Ergene Gençlikspor - Tekirdağ Marmaraspor
Kapaklı Sitespor - Çerkezköy 1923 Gençlikspor
Kapaklıspor - Çerkezgücüspor
Fevzipaşaspor - Ergene Velimeşespor

Kaynak: İlkay Danacılar