ÇORLU BELEDİYE GOL OLUP YAĞDI

A Grubu’nda sezona ilk 2 maçını galibiyetle kapatarak başlayan 6 puanlı lider Çorlu Belediye Futbol Kulübü, ilk 2 maçta 3 puan toplayan 3. sıradaki Kazanderespor ile karşılaştı. Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleyi Çorlu Belediye Futbol Kulübü 8-0 kazanarak 9 puana ulaştı ve zirveye yerleşti. Kazanderespor ise 3 puanla 4. sırada kaldı.

NAMIK KEMAL’DEN 7 GOL 
İlk 2 haftada 6 puan toplayan bir başka ekip olan Süleymanpaşa Namık Kemalspor ise 3 puanlı 4. sıradaki Marmaraereğlisi Belediyespor’u konuk etti. 13 Kasım Sahası’nda oynanan müsabakayı Süleymanpaşa Namık Kemalspor 7-0 kazanarak rakibine şans tanımadı. Süleymanpaşa Namık Kemalspor 9 puanla 2. sırada yer alırken, Marmaraereğlisi Belediyespor 3 puanla 5. sırada yer aldı.

TEKİRDAĞSPOR İLK PUANLARINI ALDI
İlk maçını kaybedip ikinci haftayı BAY geçen ve puansız olarak 5. basamakta yer alan Tekirdağspor ise iki maçta puan alamayan 6. basamaktaki Akçeşmespor ile kozlarını 13 Kasım Sahası’nda paylaştı. Mücadeleyi Tekirdağspor 1-0 kazanarak 3 puana ulaştı ve 3. basamağa yükseldi. Akçeşmespor puansız olarak 6. basamakta yer aldı.

Lige 2 yenilgi ile başlayan ve puansız olarak 7. basamakta yer alan Tekirdağ Adaletspor ise 3. haftayı BAY geçti. 

Tekirdağ U17 Futbol Ligi A Grubu 3. Hafta Sonuçları 

Tekirdağspor 1-0 Akçeşmespor 
Süleymanpaşa Namık Kemalspor 7-0 Marmaraereğlisi Belediyespor
Çorlu Belediye Futbol Kulübü 8-0 Kazanderespor
Tekirdağ Adaletspor - BAY

KAPAKLI SİTE, LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ 
B Grubu’nda ilk 2 maçını galibiyetle kapatan 6 puanlı lider Kapaklı Sitespor, ilk 2 maçından puan çıkaramayan ve 7. sırada bulunan Çerkezgücüspor ile kozlarını Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde paylaştı. Kapaklı Sitespor adeta rakibini gole boğdu ve mücadeleyi 7-0 kazanarak 3’te 3 yaptı ve 9 puanla zirvede yer aldı. Çerkezgücüspor ise puansız olarak 8. sıraya geriledi.

FEVZİPAŞA 5’LEDİ
Grupta 2 maçta 6 puanla 2. sırada yer alan Fevzipaşaspor ise deplasmanda 3 puanla 6. sırada bulunan Tekirdağ Marmaraspor ile karşılaştı. Saray Sahası’nda oynanan maçı Fevzipaşaspor 5-0 kazanarak 9 puana yükseldi ve averajla 2. sırada yer aldı. Tekirdağ Marmaraspor ise 3 puanla 6. sırada kaldı.

ÇERKEZKÖY GENÇLİK YARIŞTAN KOPMUYOR
Grupta ilk 3 iddiası bulunan 3 puanlı 3. sıradaki Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise evinde bir başka 3 puanlı ve 5. sırada yer alan ekip olan Ergene Gençlikspor’u ağırladı. Çerkezköy Bld. 100. Stadı’nda oynanan mücadeleyi Çerkezköy 1923 Gençlikspor 3-1 kazanarak 6 puana yükseldi ve 3. basamakta yer aldı. Ergene Gençlikspor 3 puanla 5. basamakta kaldı.

VELİMEŞE’NİN İNADI SÜRDÜ
Üst sıraları hedefleyen ve topladığı 3 puanla 4. basamakta yer alan Ergene Velimeşespor ise grupta puanı olmayan 8. basamaktaki Kapaklıspor’u konuk etti. Ergene Sahası’nda oynanan müsabakayı Ergene Velimeşespor 2-0 kazanarak 6 puanla 4. sırada ki yerini korudu. Kapaklıspor ise puansız olarak 7. sırada kaldı.    

Tekirdağ U17 Futbol Ligi B Grubu 3. Hafta Sonuçları 

Edirnespor, Ayvalıkgücü ile karşılaşacak Edirnespor, Ayvalıkgücü ile karşılaşacak

Ergene Velimeşespor 2-0 Kapaklıspor
Çerkezgücüspor 0-7 Kapaklı Sitespor 
Çerkezköy 1923 Gençlikspor 3-1 Ergene Gençlikspor 
Tekirdağ Marmaraspor 0-5 Fevzipaşaspor

Kaynak: İlkay Danacılar