ASLAN YILDIZSPOR LİDER OLDU

A Grubu’nda dördüncü hafta mücadelesinde 7 puanla 2. sırada yer alan Aslan Yıldızspor, 1 puanla 7. basamakta yer bulunan Batı Marmaraspor’u ağırladı. 13 Kasım Sahası’nda oynanan mücadeleyi Aslan Yıldızspor 3-0 kazanmayı başardı. Aslan Yıldızspor 10 puanla zirveye yükselirken, Batı Marmaraspor 1 puanla 7. sırada kaldı. 

Bir diğer mücadelede ise 9 puanla haftaya lider giren Tekirdağ Gücüspor, topladığı 2 puanla 4. sırada yer alan Şarköy Yıldız Gençlik ve Spor ile kozlarını Şarköy Sahası’nda paylaştı. Mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi. Tekirdağ Gücüspor 10 puanla 2. basamağa gerilerken, Şarköy Yıldız Gençlik ve Spor 3 puanla 6. sırada yer aldı. 

Grupta 6 puanla 3. basamakta yer alan Şarkyöspor ise 2 puanla 6. sırada bulunan Akçeşmespor’a konuk oldu. 13 Kasım Sahası’nda oynanan mücadeleyi Akçeşmespor büyük bir sürprize imza rakibini 8-3 mağlup etmeyi başardı. Akçeşmespor 5 puanla 5. sıraya yerleşirken, Şarkyöspor 6 puanla 3. sırada yer aldı.  

Grubun son maçında ise 2 puanla 5. sırada yer alan Kumbağspor ile -3 puanla 8. basamakta yer alan Müreftespor Şarköy Sahası’nda karşı karşıya geldi. Müsabakada Kumbağspor rakibini adeta gole boğdu ve maçı 10-0 kazandı. Kumbağspor bu sonuçla 5 puanla 4. sıraya yükselirken, Müreftespor -3 puanla 8. basamakta yer aldı.

Tekirdağ U13 Ligi A Grubu 4. Hafta Sonuçları  

Şarköy Yıldız Gençlik ve Spor 1-1 Tekirdağ Gücüspor
Müreftespor 0-10 Kumbağspor
Aslan Yıldızspor 3-0 Batı Marmaraspor
Akçeşmespor 8-3 Şarköyspor

SÜLEYMANPAŞA ZİRVEYİ ELE GEÇİRDİ

B Grubu’nda ise 3’te 3 yaparak 9 puanla lider olan 100. Yılspor dördüncü hafta mücadelesinde 7 puanla 3. basamakta yer alan Süleymanpaşa Namık Kemalspor’u konuk etti. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanan ve oldukça çekişmeli geçen mücadeleyi Süleymanpaşa Namık Kemalspor 2-1 kazanarak 10 puana yükseldi ve zirveyi ele geçirdi. 100. Yılspor ise 9 puanla 4. sıraya geriledi.

Bir başka Tekirdağ temsilcisi 6 puanlı 4. sıradaki Tekirdağ İdman Yurduspor ise puansız olarak 8. basamakta yer alan Çerkezmüsellim Spor Kulübü’nü ağırladı. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanan müsabakayı Tekirdağ İdman Yurduspor 9-0 kazanmayı başardı. Tekirdağ İdman Yurduspor 9 puanla 3. sıraya yükselirken, Çerkezmüsellim Spor Kulübü puansız olarak 8. basamakta yer aldı.

B Grubu’nda 7 puanla 2. basamakta yer alan Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor ise sahasında 1 puanla 7. sırada bulunan Atletik Yıldızspor ile karşılaştı. Hayrabolu Sahası’nda oynanan mücadeleyi Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 6-0 kazanmayı bildi. Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 10 puanla 2. sıradaki yerini korurken, Atletik Yıldızspor 1 puanla 7. sırada kaldı.

Grubun son maçında ise 1 puanla 6. sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor ile 3 puanla 5. basamaktaki Büyük Çınarlıspor kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da paylaştı. Marmaraereğlisi Belediyespor maçı 4-1 kazanarak puanını 4 yaptı ve 5. sıraya yükseldi. Büyük Çınarlıspor ise 3 puanla 6. sıraya geriledi.

Tekirdağ U13 Ligi B Grubu 4. Hafta Sonuçları  

Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 6-0 Atletik Yıldızspor
Büyük Çınarlıspor 1-4 Marmaraereğlisi Belediyespor
100. Yılspor 1-2 Süleymanpaşa Namık Kemalspor
Tekirdağ İdman Yurduspor 9-0 Çerkezmüsellim Spor Kulübü

C GRUBU’NDA ESENTEPE, ÇORLU BELEDİYE’Yİ YAKALADI

C Grubu’nda ise dördüncü hafta maçında 9 puanla lider olan Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile 6 puanla 2. basamaktaki Çorlu Esentepespor kozlarını General Basri Saran Stadı’nda paylaştı. Çorlu Esentepespor maçı 2-0 kazanarak zirveye ortak olmayı başardı. Çorlu Esentepespor 9 puanla 2. sırada yer alırken, aynı puandaki Çorlu Belediye Futbol Kulübü averajla zirvede yer aldı.

Bir diğer müsabakada 4 puanla 3. sırada yer alan Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü deplasmanda aynı puanla 5. sırada yer alan Ergene Gençlikspor ile karşılaştı. Ulaş Sahası’nda oynanan mücadeleyi Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 2-0 kazanmayı bildi. Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 7 puanla 3. sırada yer alırken, Ergene Gençlikspor 4 puanla 6. sıraya geriledi.

Sadık Ahmet kabri başında anıldı Sadık Ahmet kabri başında anıldı

Grupta 4 puanla 4. basamakta yer alan Çorlu İdman Ocağıspor ile puansız olarak 8. basamakta yer alan Muratlı Halk Eğitimispor General Basri Saran Stadı’nda karşılaşacaktı. Çorlu İdman Ocağıspor’un hocasının olmamasından dolayı maç hakem tarafından tatil edildi.  

Grubun son maçında 3 puanla 6. sırada yer alan Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor, puansız olarak 9. sırada yer alan Yeşiltepespor’a konuk oldu. Ergene Sahası’nda oynanan müsabakayı Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 3-0 kazanmayı başardı. Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 6 puanla 4. sıraya yükselirken, Yeşiltepespor puansız olarak 9. sırada yer aldı.

Grupta 3 puanla 7. sırada yer alan Sağlıkspor haftayı BAY geçti.

Tekirdağ U13 Ligi C Grubu 4. Hafta Sonuçları  

Ergene Gençlikspor 0-2 Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü
Çorlu Esentepespor 2-0 Çorlu Belediye Futbol Kulübü
Çorlu İdman Ocağıspor - Muratlı Halk Eğitimispor (ertelendi)
Yeşiltepespor 0-3 Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor
Sağlıkspor - BAY   

DERBİNİN GALİBİ ÇERKEZKÖY 1923

D Grubu’nda ise 9 puanla lider Çerkezköy 1923 Gençlikspor, şampiyonluk iddiası bulunan maç eksiği ile 6 puanla 3. sırada bulunan Fevzipaşaspor ile kozlarını Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda paylaştı. Çerkezköy 1923 Gençlikspor maçı 3-0 alarak 12 puana ulaştı ve zirvedeki yerini korudu. Fevzipaşaspor 6 puanda kaldı ve 5. sıraya geriledi.

Grubun en iddialı ekiplerinden 6 puanla 4. basamakta yer alan Çorlu Fenerspor, evinde puansız olarak 9. sırada yer alan Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk etti. Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleyi Çorlu Fenerspor 7-0 kazanmayı başardı. Çorlu Fenerspor 9 puanla 3. sıraya yükselirken, Çorlu Gençlerbirliğispor puansız olarak 9. sırada yer aldı.   

Bir diğer mücadelede 6 puanla 5. sırada yer alan Ergene Velimeşespor ile puansız olarak 6. sırada bulunan Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor kozlarını Ergene Sahası’nda paylaştı. Ergene Velimeşespor mücadeleyi 2-1 kazanmayı bildi. Ergene Velimeşespor 9 puanla 4. basamağa yerleşirken, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor puansız olarak 8. sırada yer aldı.

Grupta puansız olarak 8. sırada yer alan Ergenegücü Ulaşspor ise kendisi gibi puansız olarak 7. sırada yer alan Çataklıspor ile Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda karşılaştı. Çataklıspor maçı 1-0 almayı başardı. Çataklıspor bu sonuçla 3 puanla 6. sıraya yükselirken, Ergenegücü Ulaşspor puansız olarak 7. sırada yer aldı. 

Grubun en iddialı ekiplerinden olan 9 puanla 2. basamakta yer alan Çerkezgücüspor ise 4. haftayı BAY geçti.

Tekirdağ U13 Ligi D Grubu 4. Hafta Sonuçları  

Çerkezköy 1923 Gençlikspor 3-0 Fevzipaşaspor
Çataklıspor 1-0 Ergenegücü Ulaşspor
Ergene Velimeşespor 2-1 Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor
Çorlu Fenerspor 7-0 Çorlu Gençlerbirliğispor
Çerkezgücüspor - BAY

E GRUBU’NDA KAPAKLI SİTE ŞOV YAPTI

E Grubu mücadelesinde ise 7 puanlı lider Kapaklı Sitespor evinde puansız olarak 8. sırada bulunan Karaağaçspor’u konuk etti. Kapaklı Sahası’nda oynanan mücadeleyi Kapaklı Sitespor adeta şova dönüştürdü ve maçı 10-1 kazandı. Kapaklı Sitespor 10 puanla liderlik koltuğunda yer alırken, Karaağaçspor puansız olarak 8. sırada yer aldı.

Grupta bir başka 7 puanlı ekip olan 2. sıradaki Büyük Yoncalıspor deplasmanda 5 puanla 4. sıradaki Kapaklıspor’a konuk oldu. Kapaklı Sahası’nda başlayan mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Büyük Yoncalıspor 8 puanla 3. sıraya gerilerken, Kapaklıspor 6 puanla 4. sırada yer aldı.

Bir diğer müsabakada 4 puanla 5. sırada yer alan Saray Belediyespor, evinde aynı puanla 3. basamakta bulunan Kapaklı Kartalspor’u konuk etti. Saray Şehir Stadı’nda oynanan müsabakayı Kapaklı Kartalspor 4-2 kazanarak 8 puanla 2. sıraya yükseldi. Saray Belediyespor 4 puanda kalarak 6. sıraya geriledi.

Grubun son maçında ise 2 puanla 6. basamakta bulunan Saray İstiklalspor ile 1 puanla 7. sırada yer alan Tekirdağ Marmaraspor kozlarını Saray Şehir Stadı’nda paylaştı. Saray İstiklalspor maçı 2-1 kazanarak 5 puanla 5. sıraya yerleşti. Tekirdağ Marmaraspor ise 1 puanla 7. basamakta kaldı.

Tekirdağ U13 Ligi E Grubu 4. Hafta Sonuçları  

Saray Belediyespor 2-4 Kapaklı Kartalspor
Kapaklıspor 1-1 Büyük Yoncalıspor
Kapaklı Sitespor 10-1 Karaağaçspor 
Tekirdağ Marmaraspor 1-2 Saray İstiklalspor

Kaynak: İlkay Danacılar