A GRUBU’NDA ÇEKİŞME SÜRÜYOR

A Grubu’nda 7. hafta mücadelesinde 16 puanla zirvede yer alan Tekirdağ Gücüspor, 9 puanla 4. basamakta yer alan Şarköyspor’u konuk edecek. Müsabaka saat 15.45’te 13 Kasım Sahası’nda oynanacak. 

Bir diğer mücadelede ise 13 puanla 2. basamakta bulunan Aslan Yıldızspor, 6 puanla 6. sırada yer alan Şarköy Yıldız Gençlik ve Spor ile karşılaşacak. Şarköy Sahası’nda oynanacak mücadele saat 15.00’te start alacak. 

Grupta 11 puanla 3. basamakta yer alan Akçeşmespor ise -3 puanla 7. sırada bulunan Müreftespor’u konuk edecek. 13 Kasım Sahası’nda oynanacak maç saat 14.00’te başlayacak.

Grubun son maçında ise 8 puanla 5. sırada yer alan Kumbağspor ile -5 puanla 8. basamakta yer alan Batı Marmaraspor kozlarını paylaşacaktı. Batı Marmaraspor ligden çekildiği için Kumbağspor hükmen galip gelecek.

Tekirdağ U13 Ligi A Grubu 7. Hafta Fikstürü  

Şarköy Yıldız Gençlik ve Spor - Aslan Yıldızspor
Kumbağspor - Batı Marmaraspor
Tekirdağ Gücüspor - Şarköyspor
Akçeşmespor - Müreftespor

B GRUBU’NDA İŞLER KARIŞIK

B Grubu’nda ise 15 puanla lider olan 100. Yılspor 7. hafta mücadelesinde, 13 puanla 3. basamakta yer alan Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor’a konuk olacak. Mücadele Hayrabolu Sahası’nda saat 15.00’te oynanacak.

B Grubu’nda 15 puanla 2. basamakta yer alan Tekirdağ İdman Yurduspor ise sahasında 3 puanla 7. sırada bulunan Büyük Çınarlıspor ile karşılaşacak. Mücadele Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 15.00’te başlayacak. 

Bir başka mücadelede 13 puanlı 4. sıradaki Süleymanpaşa Namık Kemalspor ise 7 puanla 5. basamakta yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor’a konuk olacak. Müsabaka Marmaraereğlisi Sahası’nda saat 15.00’te start alacak.

Grubun son maçında ise 4 puanla 6. sırada yer alan Atletik Yıldızspor ile -3 puanla 8. basamaktaki Çerkezmüsellim Spor Kulübü kozlarını 13 Kasım Sahası’nda saat 17.30’da paylaşacak.

Tekirdağ U13 Ligi B Grubu 7. Hafta Fikstürü  

Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor - 100. Yılspor
Marmaraereğlisi Belediyespor - Süleymanpaşa Namık Kemalspor
Atletik Yıldızspor - Çerkezmüsellim Spor Kulübü
Tekirdağ İdman Yurduspor - Büyük Çınarlıspor

C GRUBU’NDA ÇORLU DERBİLERİ

C Grubu’nda ise 9. hafta maçında 21 puanla lider olan Çorlu Esentepespor ile 10 puanla 4. basamaktaki Çorlu İdman Ocağıspor General Basri Saran Stadı’nda karşılaşacak. Müsabaka saat 13.00’te başlayacak.

Bir diğer müsabakada 18 puanla 2. sırada yer alan Çorlu Belediye Futbol Kulübü, Çorlu derbisinde 13 puanla 3. sırada yer alan Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ile karşılaşacak. Mücadele Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak. 

Aslan Yıldızspor yeni sezona hazırlanıyor Aslan Yıldızspor yeni sezona hazırlanıyor

Grupta 9 puanla 5. basamakta yer alan Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor ile 6 puanla 7. basamakta yer alan Muratlı Halk Eğitimispor kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 16.45’te paylaşacak.

Grubun son maçında ise 7 puanla 6. sırada yer alan Ergene Gençlikspor ile 3 puanla 8. sırada yer alan Sağlıkspor Ulaş Sahası’nda saat 15.00’te karşılaşacak.

Grupta puansız olarak son sırada (9) yer alan Yeşiltepespor 9. haftayı BAY geçecek.

Tekirdağ U13 Ligi C Grubu 9. Hafta Fikstürü  

Muratlı Halk Eğitimispor - Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor
Çorlu İdman Ocağıspor - Çorlu Esentepespor
Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü - Çorlu Belediye Futbol Kulübü
Ergene Gençlikspor - Sağlıkspor
Yeşiltepespor - BAY   

D GRUBU’NDA ŞAMPİYONLUK KAPIŞMASI

D Grubu’nda da C Grubu gibi 9. hafta heyecanı yaşanacak. Grupta 21 puanla lider olan Çerkezköy 1923 Gençlikspor, aynı puanla 2. sırada bulunan Çerkezgücüspor ile kozlarını Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda saat 17.30’da paylaşacak. Kazananın liderliği alacağı maç nefes kesecek.

Grupta 12 puanla 4. basamakta yer alan Ergene Velimeşespor ise 10 puanla 5. sırada yer alan Çataklıspor ile Ergene Sahası’nda saat 15.00’te karşılaşacak.

Grupta topladığı 10 puanla 6. basamakta yer alan Fevzipaşaspor ise Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda 3 puanla 7. sırada yer alan Ergenegücü Ulaşspor ile kozlarını paylaşacak.

Grubun son maçında puansız iki ekibin mücadelesinde 8. sırada yer alan Çorlu Gençlerbirliğispor ile 9. sırada yer alan Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda saat 14.00’te karşılaşacak.

Grubun iddialı ekiplerinden olan 15 puanla 3. basamakta yer alan Çorlu Fenerspor ise 9. haftayı BAY geçecek.

Tekirdağ U13 Ligi D Grubu 9. Hafta Fikstürü  

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor - Çorlu Gençlerbirliğispor
Ergene Velimeşespor - Çataklıspor
Fevzipaşaspor - Ergenegücü Ulaşspor
Çerkezköy 1923 Gençlikspor - Çerkezgücüspor
Çorlu Fenerspor - BAY

E GRUBU’NDA İKİNCİ SIRA KİMİN OLACAK?

E Grubu 7. hafta mücadelesinde ise 16 puanlı lider Kapaklı Sitespor deplasmanda 7 puanla 6. sırada yer alan Saray Belediyespor ile kozlarını Saray Şehir Stadı’nda paylaşacak. Mücadele saat 15.45’te başlayacak.

Grupta 11 puanlı ekip olan 2. sıradaki Saray İstiklalspor, aynı puanla 3. sıradaki Kapaklı Kartalspor’a konuk olacak. Mücadele Kapaklı Sahası’nda saat 15.00’te start alacak.

Bir diğer müsabakada 9 puanla 4. sırada yer alan Kapaklıspor, deplasmanda 4 puanla 7. basamakta bulunan Tekirdağ Marmaraspor ile karşılaşacak. Müsabaka saat 17.30’da Saray Şehir Stadı’nda oynanacak.

Grubun son maçında ise 8 puanla 5. basamakta bulunan Büyük Yoncalıspor ile puansız olarak 8. sırada yer alan Karaağaçspor kozlarını Saray Şehir Stadı’nda saat 14.00’te paylaşacak. 

Tekirdağ U13 Ligi E Grubu 7. Hafta Fikstürü  

Saray Belediyespor - Kapaklı Sitespor
Büyük Yoncalıspor - Karaağaçspor
Kapaklı Kartalspor - Saray İstiklalspor
Tekirdağ Marmaraspor - Kapaklıspor

Kaynak: İlkay Danacılar