Toplam 5 grupta mücadele edecek takımlar ilk sırada şampiyon olup, daha sonra Bölge Şampiyonası’na katılmaya çalışacaklar.

Müsabakalar 20 Nisan Cumartesi günü start alacak.

A Grubu’nda ilk hafta mücadelesinde Aslan Yıldızspor, Müreftespor’u ağırlayacak. Müsabaka saat 14.30’da Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanacak. 

Bir diğer mücadelede ise ilk hafta mücadelesi Şarköy derbisine sahne olacak. Şarköyspor ile Şarköy Yıldız Gençlik ve Spor saat 15.00’te Şarköy Sahası’nda oynanacak.

Grupta Batı Marmaraspor ile Tekirdağ Gücüspor kozlarını Marmaraereğlisi Sahası’nda saat 14.00’te paylaşacak.

Grubun son maçında ise Kumbağspor ile Akçeşmespor Karadeniz 1 Nolu Saha’da karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 17.30’da oynanacak.

Tekirdağ U13 Ligi A Grubu 1. Hafta Fikstürü  

Aslan Yıldızspor - Müreftespor
Şarköyspor - Şarköy Yıldız Gençlik ve Spor
Batı Marmaraspor - Tekirdağ Gücüspor
Kumbağspor - Akçeşmespor

B Grubu’nda ise 100. Yılspor ilk hafta mücadelesinde Büyük Çınarlıspor’u konuk edecek. Mücadele saat 13.00’te Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanacak.

Tekirdağspor kupayı İbrahim Cenk Serim’e götürdü Tekirdağspor kupayı İbrahim Cenk Serim’e götürdü

Bir başka Tekirdağ temsilcisi Süleymanpaşa Namık Kemalspor ise Atletik Yıldızspor’u ağırlayacak. Müsabaka Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 16.00’da start alacak.

B Grubu’nda ilk hafta mücadelesi aynı zamanda bir Hayrabolu derbisine de sahne olacak. Derbide Çerkezmüsellim Spor Kulübü ile Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor kozlarını Hayrabolu Sahası’nda saat 15.00’te paylaşacak. 

Grubun son maçında ise Marmaraereğlisi Belediyespor ile Tekirdağ İdman Yurduspor, Marmaraereğlisi Sahası’nda saat 16.00’da karşılaşacak.

Tekirdağ U13 Ligi B Grubu 1. Hafta Fikstürü  

100. Yılspor - Büyük Çınarlıspor
Çerkezmüsellim Spor Kulübü- Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor
Süleymanpaşa Namık Kemalspor - Atletik Yıldızspor
Marmaraereğlisi Belediyespor - Tekirdağ İdman Yurduspor

C Grubu’nda ise Çorlu bölgesi takımları karşılaşacak. İlk hafta maçında Çorlu Esentepespor ile Yeşiltepespor General Basri Saran Stadı’nda saat 14.00’te kozlarını paylaşacak.

Bir diğer müsabakada Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor General Basri Saran Stadı’nda saat 15.45’te Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü’nü ağırlayacak. 

Grupta Sağlıkspor ile Çorlu İdman Ocağıspor Ergene Sahası’nda saat 15.00’te karşılaşacak.

Grubun son maçında favorilerden Çorlu Belediye Futbol Kulübü, Ergene Gençlikspor’u Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda saat 14.00’te konuk edecek.

Grupta Muratlı Halk Eğitimispor haftayı BAY geçecek.

Tekirdağ U13 Ligi C Grubu 1. Hafta Fikstürü  

Çorlu Esentepespor - Yeşiltepespor
Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor - Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü
Sağlıkspor- Çorlu İdman Ocağıspor
Çorlu Belediye Futbol Kulübü - Ergene Gençlikspor
Muratlı Halk Eğitimispor - BAY   

D Grubu’nda ise Çataklıspor ile Çorlu Fenerspor Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde saat 13.30’da karşılaşacak.

Grubun en iddialı ekplerinden Fevzipaşaspor deplasmanda Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk olacak. Mücadele Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda 15.45’te oynanacak.

Bir diğer mücadelede Çerkezgücüspor ile Ergene Velimeşespor kozlarını erkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde paylaşacak. Müsabaka saat 15.15’te başlayacak.

Grupta Ergenegücü Ulaşspor ise ilk hafta maçında Çerkezköy 1923 Gençlikspor’u Ulaş Sahası’nda konuk edecek. Mücadele saat 15.’00’te start alacak.

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor ise ilk haftayı BAY geçecek.

Tekirdağ U13 Ligi D Grubu 1. Hafta Fikstürü  

Çataklıspor - Çorlu Fenerspor
Çorlu Gençlerbirliğispor - Fevzipaşaspor
Çerkezgücüspor - Ergene Velimeşespor
Ergenegücü Ulaşspor - Çerkezköy 1923 Gençlikspor
Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor- BAY

E Grubu mücadelesinde ise Kapaklı derbisinde Kapaklı Sitespor ile Kapaklıspor kozlarını saat 14.00’te paylaşacak. Mücadele Kapaklı Sahası’nda oynanacak.

Grupta ilk haftada bir derbi daha oynanacak. Saray derbisinde Saray İstiklalspor ile Saray Belediyespor saat 14.00’te Saray Şehir Stadı’nda karşılaşacak. 

Bir diğer Kapaklı takımlarının kapışmasında Karaağaçspor ile Kapaklı Kartalspor kozlarını Kapaklı Sahası’nda paylaşacak. Müsabaka saat 15.45’te başlayacak.

Grubun son maçında ise Büyük Yoncalıspor, Tekirdağ Marmaraspor’u konuk edecek. Saray Şehir Stadı’nda oynanacak mücadele saat 15.45’te start alacak. 

Tekirdağ U13 Ligi E Grubu 1. Hafta Fikstürü  

Kapaklı Sitespor - Kapaklıspor
Saray İstiklalspor - Saray Belediyespor
Karaağaçspor - Kapaklı Kartalspor
Büyük Yoncalıspor - Tekirdağ Marmaraspor

Kaynak: İlkay Danacılar