Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 13 Kasım Sahası’nda Sağlamtaşspor'u 1-0 yenerek lige merhaba dedi.

Sağlamtaşspor ile Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor ise 13 Kasım Sahası’nda karşı karşıya geldi. Maçın 38. dakikasında Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı ile Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Sağlamtaşspor beraberlik sayısı için yüklenirken, başa baş geçen karşılaşmada gülen taraf 1-0’lık skor ile Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor oldu.

Oynanan maçlarda Tekirdağspor, 100. Yıl Spor'u 2-0, Çorlu Spor, Muratlı Belediye Spor’u 4-0, Kızılpınar Spor, Çerkezköy 1911 Doğan Spor'u 4-1 mağlup etti. Kumbağspor Karadeniz Gençlik Spor karşılaşması Kumbağspor ligden çekildiği için, Ergene Pınar Spor Şarköy Spor karşılaşması ise Ergene Pınar Spor'un ligden çekildiği için oynanmadı. Bu eşleşmelerde Karadeniz Gençlik Spor ve Şarköy Spor Hükmen galip ilan edildi.

Marmara Ereğlisi Belediye Spor ile Kapaklı Site Spor maçı ise bu hafta Marmara Ereğlisi Belediye Spor'un sahaya çıkmamasından dolayı oynanmadı. Bu eşleşmede Kapaklı Site Spor 3-0 hükmen galip ilan edildi.

Editör: Trakya Gazetesi