Tekirdağlı çocuklar yaz tatilinde özellikle akşamları sahildeki parkları dolduruyor. Bu parklardan biri de geçmişte balıkçıların karşısında bulunuyordu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce bu alanda oyun parkı yapılması için ihale gerçekleştirdi. İhaleyi alan firma oyun parkını tamamladı ancak belediye yaptığı incelemede parkın yapımında kullanılan malzemelerin ihale şartnamesine uygun olmadığını belirledi.

Bunun üzerine belediye konuyu yargıya taşıdı. Mahkeme tarafından oyun parkında 3. kez keşif yaptırılmasının ardından konuyla ilgili kararın haziran ayı içerisinde çıkması bekleniyordu.
Ancak Büyükşehir Belediyesi ne bu karara ilişkin bir açıklama yaptı, ne de söz konusu firma parkta bir çalışma gerçekleştirdi.

Bir süre kapalı kalan park, daha sonra birkaç salıncak bırakılarak yeniden açıldı. Özellikle yaz tatillerinde bu oyun parkında zaman geçiren çocuklar, belediyenin işlerini yeterince takip etmemesi ve işi doğru firmalara vermemesi nedeniyle oyun alanlarından mahrum kaldı.

trakyagazetesi-Tatil bitti park bitmedi2

Muhabir: Gökmen Yüce

Editör: Trakya Gazetesi