İYİ Parti Genel Başkanı Musavvat Dervişoğlu'nun seçilmesiyle hem hayırlı olsun ziyareti hem de ilk grup toplantısına katıldılar. 
Grup toplantısı bitiminde ise kendisine federasyon adına bir plaket takdim edilerek staj ve çıraklık sigorta mağdurları olarak yasa teklifi hazırlanması hususunda ve konunun kamuoyuna duyurulması adına destekleri talep edildi. Kendisi konu ile ilgili Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu'na talimat vererek konum talepleri ile ilgili destek sözü verdi. İYİ Parti vekillerinden Ümit Özlale ile görüşen Staj Mağdurları, kendilerinden de konu ile ilgili desteklerini talep ettiler. 

Sınıf tekrarı ve devamsızlıkla ilgili kesin karar alındı Sınıf tekrarı ve devamsızlıkla ilgili kesin karar alındı

Trakyagazetesi Staj Çırak Fed Ankara’yı Mesken Tuttu2
ÜMİT ÖZDAĞ’DAN DESTEK SÖZÜ
Daha sonra federasyon heyeti olarak Zafer Partisi Genel Merkezinde Parti Genel Başkanı Ümit Özdağ ve başdanışmanı Mehmet Akif Cenkçi ile bir toplantı gerçekleştirdiler. Kendilerine staj ve çıraklık Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu Başkanı Murat Bal tarafından tekrar bilgi verildi. Bu konu ile ilgili kendilerine destek talepleri istendi. Staj ve Çıraklık mağduriyeti hakkında geniş bilgisi olan Özdağ destek sözünü verdi ve konu hakkında düşüncelerini heyete bildirdi. Görüşme yaklaşık bir buçuk saat sürdü. 
YENİDEN REFAH PARTİSİ İLE GÖRÜŞME
Daha sonrasında heyet olarak yeniden Refah Partisi Genel Merkezi ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarete Parti Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Osman Ağaoğlu ile uzun bir görüşme sağlandı. Görüşme içeriği yeniden Refah Partisinin daha önce vermiş olduğu kanun teklifinin takibi hususunda ve kamuoyundaki baskının artırılması hususlara talepler kendisine bildirildi. 
Ziyaretlere Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu Başkanı Murat Bal’ın yanı sıra İstanbul Dernek Başkanı Selçuk Aydın, diğer dernek başkanları, Murat Aydın, Canan Küsmez, Kubilay Albayrak, İmdat Yöğrük, Müslüm Alagöz ve yardımcıları katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi