Saray temsilcisi Saray İstiklalspor bu sezon 4 farklı yaş grubunda mücadele etti. 
Saray İstiklalspor U11’de şampiyon olurken, U12 ve U13 Ligi’nde 2. sırayı aldı. A Takım ise katıldığı ligi 3. sırada tamamladı.

Süper Amatör’de 4. hafta heyecanı Süper Amatör’de 4. hafta heyecanı

U11 Ligi’nde mücadele eden Saray İstiklalspor U11 takımı 5 maçta aldığı 5 galibiyetle ve topladığı 15 puanla ligi şampiyon tamamlamayı başardı. 
Saray İstiklalspor U12 takımı ise oynadığı 7 maçta aldığı 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile topladığı 14 puanla sezonu 2. sırada noktalamayı bildi.
Bu sezon 13 Ligi’nde de mücadele eden Saray İstiklalspor takımı 7 maçta aldığı 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 14 puan topladı ve ligi 2. basamakta tamamladı.
Saray İstiklalspor A Takımı ise 2. Amatör kümede mücadele etti. Saray İstiklalspor oynadığı 10 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı ve 16 puanla 3. sırada yer aldı.

Altyapı takımları oynadığı tüm maçlarda sadece 2 mağlubiyet ile sahadan ayrılarak büyük bir başarıya imza attı.
Konu ile ilgili kulüpten yapılan açıklamada; ‘‘Sezon boyunca büyük fedakarlıklar yaparak aramızda olan futbolcu kardeşlerimizi ve çok değerli ailelerini başarlarından dolayı yürekten kutluyoruz.Yeni hikayeler yazmak için bizlere biraz mola’’ denildi.

Kaynak: İlkay Danacılar