Tekirdağ’da sarı kırmızılı renklere gönül veren taraftarlar maçın ardından adeta sokaklara akın etti. 
Sarı kırmızı formalarını giyen, atkılarını takan taraftarlar Tekirdağ’ın cadde ve sokaklarında gruplar halinde toplandı. Meşaleler yakıp marşlar söyleyerek sahile inen Galatasaraylılar, kutlamalara burada devam etti. 
Gencinden yaşlısına şampiyonluk sevincini yaşayan taraftarların coşkusu caddelere sığmadı. Zaman zaman sahildeki ana yolda otomobillerin önünü kesen taraftarlar, burada da marşlar söyleyip kutlama yaptı. Tekirdağ meydanında otomobilin önüne yatarak durdurmak isteyen bir taraftar polis ekiplerince yerden kaldırıldı. Bazı taraftarlar ise otomobillerinin arkasına yerleştirdikleri ses sistemlerinden Galatasaray marşları çalarak sarı kırmızılıları coşturdu. 
Taraftarların yaktıkları meşaleler zaman zaman tehlike oluşturdu. 
Öte yanda polis ekipleri kentin dört bir yanında güvenlik tedbiri alarak taraftarların kutlamalarını daha rahat şekilde yapmalarını sağladı. Uzun süre kutlamalar nedeniyle aksayan trafik, gecenin ilerleyen saatlerinde normale döndü. 
Alkolün dozunu kaçıran bazı taraftarlar da ilginç görüntüler oluşturdu. Bazı taraftarlar ise davul ve klarnet eşliğinde Roman havası oynayarak şampiyonluğun tadını çıkardı.

Ruhsatsız tabanca ele geçirildi Ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Dae48216 Da6B 486E A979 D2C74588691CA0F9Aac9 6Cf7 43A5 97Ce 5E8D1C8F4Bc6

Kaynak: Gökmen Yüce