“Üniversiteli Aile Desteği” başvuruları başlıyor “Üniversiteli Aile Desteği” başvuruları başlıyor

Satranç Turnuvası, 4-5 Kasım’da Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi (LYKA) Prof. Dr. Türkan Saylan Salonu’nda gerçekleştirildi.
Satranç dehalarının bir araya geldiği turnuvanın açılışı 4 Kasım’da Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Pektaş’ın da katıldığı törenle yapıldı.
Turnuvaya kayıt yaptıran toplam 111 sporcu, iki gün boyunca satranç tahtasında en iyi hamlelerini yapmak için mücadele etti.
Açık kategoride 47, 10 Yaş ve Altı kategorisinde 64 sporcunun mücadele ettiği turnuvanın ödül töreni 5 Kasım’da Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kaya Atay’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Turnuvada açık kategori genel klasmanda 1’inci Fatih Uygun, 2’nci Ufuk Kıray, 3’üncü Metin Hatipoğlu, kadınlarda 1’inci Aybüke Özkoç, 2’nci Cemre Elif Mor, 3’üncü Zeynep Su Başlı oldu.
10 Yaş ve Altı kategorisinde genel klasmanda 1’inci Yiğit Arpacıoğlu, 2’nci Bedrettin Semih Eligül, 3’üncü Berk Uslu, kadınlarda 1’inci Doğa Derin Yasavul, 2’nci İnci Yiğitbaşı, 3’üncü Zeynep Altan oldu.
Turnuvada mücadele eden ‘en yaşlı sporcu’ unvanını alan Ahmet Hacıoğlu (75) ile en küçük sporcu Pelin Engin'e (7) özel ödül verildi.
Kupa ve madalyaların verilmesinin ardından tüm sporcular hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Haber Merkezi