Sinemada bulunan Exorcist: İnançlı, Hep Yek: Düğün, Kuru Otlar Üstüne, Paw Patrol: Süper Film, Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi filmlerinin yanı sıra bu hafta beyaz perdede şu filmler izlenecek:

Harry Potter ve Ateş Kadehi 4

Harry Potter serisinin dördüncü kitabından uyarlanan 2 saat 37 dakikalık macera türündeki Harry Potter ve Ateş Kadehi, korkutucu sahneler içermesi sebebiyle ilk kez 12 yaşından küçük çocukların izlemesi için uygun bulunmadı. Harry Potter’ın Hogwarts Büyücülük ve Cadılık Okulu’ndaki dördüncü yılını konu alan Ateş Kadehi, bir yandan da en korkutucu serüvenine, kanlı canlı bir Lord Voldemort ile ilk yüzleşmesine tanıklık ediyor. Okuldaki dördüncü yıllında Harry sadece Quidditch Dünya Kupası finalini yerinde izlemekle kalmayacak, bu kez iki rakip büyücülük okulunun en iyileriyle birlikte yıl boyu sürecek ölümcül bir turnuvaya da katılacak.

Güven Bana

Selçuk Aydemir tarafından yönetilen 1 saat 52 dakikalık  komedi türündeki filmde baş rol olarak Okan Çabalar, Ufuk Bayraktar, Cihangir Ceyhan yer alıyor.Vizyone yeni giren filmde iki kardeş olan Özcan ve Sercan tefeciye olan senet borçlarını ödemek için, Müslüm dayılarının kendilerine olan borcunu almaya giderler. Dayı parayı vermek için elini cebine attığı an kalp krizi geçirir ve ölür. Dayının cebinde onlara ait para vardır ama henüz çıkarıp vermemiştir. Parayı dayılarının cebinden aldıkları gibi tefeciye borç ödemesine giden kardeşleri büyük bir sürpriz beklemektedir, çünkü para sahtedir. Sahte paradan kurtulmanın yolunu, aldıkları yere bırakmak olarak gören kardeşler, cenaze evine parayı ölen dayılarının ceket cebine koymak için gelirler ve geri dönüşü imkansız bir maceraya girmiş olurlar.

Zübeyde, Analar ve Oğullar

Alican Yücesoy, Emre Kınay ve Aslıhan Güner’in baş rolde yer aldığı filmde Zübeyde Hanım'ın oğlu Mustafa Kemal ile olan diyaloğu ve Mustafa Kemal'in bir direnişin lideri olma yolunda ilerlerken gösterdiği dirayeti anlatıyor.1 saat 44 dakikalık film dram türünde sinemaseverlerin karşısında olacak.

Editör: Trakya Gazetesi