45 takımın katılımıyla tek devreli lig usulüne göre 6 grupta oynatılan maçlar büyük bir mücadeleye sahne oluyor.

Tekirdağ’da minikler şov yapmaya devam ediyor. U11 Miniminikler Şenliği 4. hafta müsabakaları ile devam etti.

TEKİRDAĞ GÜCÜ TAM GAZ  
A Grubu’nda 4. hafta mücadelesinde 9 puanlı lider Tekirdağ Gücüspor, 6 puanla 3. sırada yer alan Kazanderespor ile kozlarını Karadeniz 2 Nolu Saha’da paylaştı. Mücadeleyi Tekirdağ Gücüspor 6-1 kazanarak 12 puana ulaştı ve zirvede yer aldı. Kazanderespor ise 6 puanla 4. basamağa geriledi.
Bir diğer müsabakada 7 puanla 2. basamakta yer alan 100. Yılspor, 3 puanlı 5. sıradaki Malkara 14 Kasımspor’a konuk oldu. Karadeniz 2 Nolu Saha’da oynanan müsabakayı 100. Yılspor 5-1 kazanmayı başardı. 100. Yılspor 10 puanla 2. sıraya yükselirken, Malkara 14 Kasımspor 3 puanla 5. sırada yer aldı.  
3 puanla 7. sırada yer alan Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor ise puansız olarak 8. sırada yer alan Tekirdağspor ile Karadeniz 2 Nolu Saha’da kozlarını paylaştı. Mücadeleyi Tekirdağspor 2-1 galip tamamlamayı bildi ve ilk puanlarını alarak 3 puanla 7. sırada yer aldı. Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor ise 3 puanla 8. sırada kaldı.
Grubun son maçında ise 4 puanla 4. sırada yer alan Süleymanpaşa Namık Kemalspor ile 3 puanla 6. sırada yer alan Büyük Çınarlıspor karşılaştı. Karadeniz 2 Nolu Saha’da oynanan müsabakayı Süleymanpaşa Namık Kemalspor 3-1 kazanarak 7 puanla 3. basamağa yerleşirken, Büyük Çınarlıspor ise 3 puanla 6. basamakta yer aldı.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği A Grubu 4. Hafta Sonuçları

Büyük Çınarlıspor 1-3 Süleymanpaşa Namık Kemalspor
Kazanderespor 1-6 Tekirdağ Gücüspor
Malkara 14 Kasımspor 1-5 100. Yılspor
Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor 1-2 Tekirdağspor

TEKİRDAĞ GÜNDOĞDU MAÇA ÇIKMADI
B Grubu’nda 4. hafta mücadelesinde 7 puanlı lider Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor deplasmanda 4 puanla 3. sırada bulunan Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor’a konuk oldu. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanan mücadeleyi Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor 4-0 kazanmayı bildi. Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor 10 puanla zirvede yer alırken, Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 4 puanla 4. sırada yer aldı.
Grupta 7 puanlı ekip olan 2. sıradaki Tekirdağ İdman Yurduspor ise 2 puanla olarak 5. sırada yer alan Akçeşmespor ile karşılaştı. Karadeniz 1 Nolu Saha’da büyük çekişmeye sahne olan maçı Tekirdağ İdman Yurduspor 2-1 kazanarak 10 puana ulaştı 2. sırada yer aldı. Akçeşmespor ise 2 puanla 5. basamakta kaldı.
Bir diğer müsabakada 4 puanla 4. sırada yer alan Aslan Yıldızspor ile puansız olarak 7. sırada yer alan Tekirdağ Gündoğduspor Karadeniz 1 Nolu Saha’da karşılaşacaktı. Tekirdağ Gündoğduspor maça çıkmayınca Aslan Yıldızspor mücadeleyi 3-0 hükmen galip tamamladı. Aslan Yıldızspor 7 puanla 3. sıraya yükselirken, Tekirdağ Gündoğduspor puansız olarak 7. sırada yer aldı.
Grupta Atletik Yıldızspor 4. haftayı BAY geçerek puansız olarak 6. basamakta yer aldı.         

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği B Grubu 4. Hafta Sonuçları

Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 0-4 Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor
Tekirdağ Gündoğduspor 0-3 Aslan Yıldızspor
Akçeşmespor 1-2 Tekirdağ İdman Yurduspor
Atletik Yıldızspor - BAY

C GRUBU’NDA ÇEKİŞME SÜRÜYOR
C Grubu’nda üç haftada 9 puanlı lider olan Çorlu Fenerspor, 7 puanla 2. basamakta yer alan Çorlu İdman Ocağıspor ile karşılaştı. General Basri Saran Stadı’nda oynanan müsabaka 1-1 eşitlikle sona erdi. Çorlu Fenerspor 10 puanla zirvede yer alırken, Çorlu İdman Ocağıspor 8 puanla 3. basamakta yer aldı. 
Diğer 6 puanlı ekip olan 3. basamaktaki Çorlu Altınoranspor, 4 puanla 5. sırada bulunan Çorlu Trakya Balkanspor ile General Basri Saran Stadı’nda karşılaştı. Çorlu Altınoranspor maçı 3-0 kazanarak 9 puanla 2. sırada yer alırken, Çorlu Trakya Balkanspor 4 puanla 6. sırada kaldı.
İlk üç haftada aldığı 4 puanla 4. sırada yer alan Çorlu Esentepespor ise puansız olarak 7. sırada yer alan Çorluspor 1947 ile kozlarını General Basri Saran Stadı’nda paylaştı. Müsabakayı Çorlu Esentepespor 6-1 kazanarak 7 puanla 4. basamakta yer aldı. Çorluspor 1947 ise puansız olarak 7. sırada yer aldı.
Grubun son maçında ise 4 puanla 6. sırada yer alan Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor ile puansız 8. basamaktaki Marmaraereğlisi Belediyespor karşılaştı. General Basri Saran Stadı’nda oynanan mücadeleyi Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 6-0 galip tamamladı. Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 7 puanla 5. sıraya yükselirken, Marmaraereğlisi Belediyespor puansız olarak 8. basamakta yer aldı.
  
Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği C Grubu 4. Hafta Sonuçları

Çorlu Trakya Balkanspor 0-3 Çorlu Altınoranspor
Çorluspor 1947 1-6 Çorlu Esentepespor
Çorlu İdman Ocağıspor 1-1 Çorlu Fenerspor 
Marmaraereğlisi Belediyespor 0-6 Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 

D GRUBU’NDA SAĞLIKSPOR’A SOĞUK DUŞ
D Grubu’nda 4. hafta müsabakalarında 9 puanla zirvede olan Sağlıkspor ile 6 puanla 3. sıradaki Ergene Gençlerbirliğispor kozlarını Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da paylaştı. Ergene Gençlerbirliğispor mücadeleyi 5-1 kazanarak Sağlıkspor’a şok bir yenilgi tattırdı. Ergene Gençlerbirliğispor bu galibiyetle 9 puanla 4. sırada yer alırken, Sağlıkspor aynı puanla 2. sıraya geriledi. 
Grupta 6 puanla 2. basamaktaki Muratlı Halk Eğitimispor, puansız olarak 8. sırada yer alan Ergene Gençlikspor ile Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da karşılaştı. Muratlı Halk Eğitimispor rakibini paramparça etti ve maçı 8-1 kazandı. Muratlı Halk Eğitimispor 9 puanla zirveye yükselirken, Ergene Gençlikspor puansız olarak 8. sırada yer aldı. 
Grupta 6 puanlı bir başka ekip 4. sıradaki Çorlu Yıldırım Spor Kulübü, 4 puanla 5. sıradaki Yeşiltepespor ile kozlarını Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da paylaştı. Büyük çekişmeye sahne olan maçı Çorlu Yıldırım Spor Kulübü 3-2 galip tamamlamayı bildi. Çorlu Yıldırım Spor Kulübü 9 puanla 3. sırada yer alırken, Yeşiltepespor 4 puanla 6. basamakta yer aldı.
Grubun son maçında ise 4 puanla 6. sıradaki Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ile puansız olarak 7. sıradaki Aşağı Sevindiklispor karşılaştı. Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da oynanan maçı Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 2-0 galip tamamlamayı başardı. Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 7 puanla 5. basamağa yükselirken, Aşağı Sevindiklispor puansız olarak 7. sırada kaldı. 

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği D Grubu 4. Hafta Sonuçları

Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 2-0 Aşağı Sevindiklispor
Çorlu Yıldırım Spor Kulübü 3-2 Yeşiltepespor
Ergene Gençlerbirliğispor 5-1 Sağlıkspor
Muratlı Halk Eğitimispor 8-1 Ergene Gençlikspor 

E GRUBU’NDA KAPAKLI SİTE DARMADAĞIN ETTİ
E Grubu’nda 4. hafta mücadelelerinde 9 puanlı lider Çerkezköy 1923 Gençlikspor, 7 puanla 3. sırada bulunan Çerkezgücüspor ile karşılaştı. Kapaklı Sahası’nda oynanan maçı Çerkezköy 1923 Gençlikspor 3-1 kazandı. Çerkezköy 1923 Gençlikspor bu sonuçla 12 puanla zirvede yer alırken, Çerkezgücüspor 7 puanla 3. sırada kaldı. 
Grupta 9 puanla 2. basamakta yer alan Kapaklı Sitespor ise puansız olarak 8. basamakta yer alan Taşkıranlar Samsungücüspor ile kozlarını Kapaklı Sahası’nda paylaştı. Kapaklı Sitespor rakibini perişan etti ve maçı 14-0 galip tamamladı. Kapaklı Sitespor 9 puanla ve averajla 2. sırada yer alırken, Taşkıranlar Samsungücüspor puansız olarak 8. basamakta kaldı.
Grupta 6 puanlı bir başka ekip olan 4. basamaktaki Karaağaçspor, 4 puanla 5. sırada bulunan Kapaklıspor ile karşılaştı. Kapaklı Sahası’nda oynanan mücadeleyi Kapaklıspor 5-0 kazanmayı başardı. Kapaklıspor 7 puanla 4. sıraya yükselirken, Karaağaçspor 6 puanla 5. sıraya geriledi.
Grubun son maçında ise puansız olarak 6. sıradaki Fevzipaşaspor, puansız olarak 7. basamakta bulunan Çataklıspor ile kozlarını Kapaklı Sahası’nda paylaştı. Fevzipaşaspor maçı 5-0 galip tamamlamasını bildi ve 3 puanla 6. sırada yer aldı. Çataklıspor ise puansız olarak 7. basamakta kaldı.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği E Grubu 4. Hafta Sonuçları

Çataklıspor 0-5 Fevzipaşaspor
Taşkıranlar Samsungücüspor 0-14 Kapaklı Sitespor
Çerkezgücüspor 1-3 Çerkezköy 1923 Gençlikspor
Kapaklıspor 5-0 Karaağaçspor

Kapaklı Sitespor transferlere devam ediyor Kapaklı Sitespor transferlere devam ediyor

F GRUBU’NDA TEKİRDAĞ MARMARA SÜRPRİZ YAPTI
Son grup olan F Grubu’nda 4. haftada 9 puanlı lider Saray İstiklalspor, -3 puanla 6. sırada yer alan Sarayspor 1953 ile karşılaşacaktı. Sarayspor 1953’ün teknik ekibinin olmaması dolayısıyla maç oynanmadı ve Saray İstiklalspor maçı 3-0 hükmen galip kapattı. Saray İstiklalspor 12 puana ulaştı ve zirvede yer aldı. Sarayspor 1953 ise -3 puanla 6. sırada yer aldı.
Grupta 6 puanla 3. sırada yer alan Büyük Yoncalıspor, Yoncalı derbisinde 3 puanla 4. basamakta yer alan Küçük Yoncalıspor ile kozlarını Saray Şehir Stadı’nda paylaştı. Derbi 2-2 eşitlikle sona erdi ve Büyük Yoncalıspor 7 puanla 2. sırada yer aldı. Küçük Yoncalıspor ise 4 puanla 5. sıraya geriledi.
Grubun son maçında ise 3 puanla 5. basamakta yer alan Tekirdağ Marmaraspor ile 6 puanla 2. sırada yer alan Saray Belediyespor karşı karşıya geldi. Saray Şehir Stadı’nda oynanan müsabakayı Tekirdağ Marmaraspor 2-0 galip tamamladı. Tekirdağ Marmaraspor 6 puanla 3. sıraya yükselirken, Saray Belediyespor 6 puanla 4. sıraya geriledi.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği F Grubu 4. Hafta Sonuçları

Küçük Yoncalıspor 2-2 Büyük Yoncalıspor 
Sarayspor 1953 0-3 Saray İstiklalspor
Saray Belediyespor 0-2 Tekirdağ Marmaraspor

Kaynak: İlkay Danacılar