45 takımın katılımıyla tek devreli lig usulüne göre 6 grupta oynatılan oldukça çekişmeli geçiyor.

İlk hafta maçlarının ardından U11 Miniminikler Şenliği 2. hafta müsabakaları ile devam etti.

A Grubu’nda ikinci hafta mücadelesinde 3 puanlı lider Tekirdağ Gücüspor, 1 puanla 5. sırada yer alan Süleymanpaşa Namık Kemalspor ile kozlarını Karadeniz 2 Nolu Saha’da paylaşacak. Mücadeleyi Tekirdağ Gücüspor 7-3 kazanarak 6 puanla liderliğini sürdürdü. Süleymanpaşa Namık Kemalspor 1 puanla 6. sıraya geriledi.
Bir diğer müsabakada 3 puanla 2. basamakta yer alan Büyük Çınarlıspor, 1 puanlı 4. sıradaki 100. Yılspor’u konuk etti. Karadeniz 2 Nolu Saha’da oynanan mücadeleyi 100. Yılspor 3-0 kazanarak 4 puana yükseldi ve 3. sıraya yerleşti. Büyük Çınarlıspor 3 puanda kalarak 4. basamağa geriledi. 
3 puanla 3. sırada yer alan Kazanderespor ise puansız olarak 7. sırada yer alan Tekirdağspor ile Karadeniz 2 Nolu Saha’da kozlarını paylaştı. Müsabakayı Kazanderespor 3-0 galip tamamladı ve 6 puanla 2. sıraya yükseldi. Tekirdağspor ise puansız olarak 8. sırada yer aldı.  
Grubun son maçında ise puansız olarak 6. sırada yer alan Malkara 14 Kasımspor ile puansız olarak 8. sırada yer alan Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor karşılaştı. Karadeniz 2 Nolu Saha’da oynanan karşılaşmayı Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor 1-0 kazanmayı bildi. Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor 3 puanla 5. basamağa yerleşirken, Malkara 14 Kasımspor puansız olarak 7. sırada kaldı.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği A Grubu 2. Hafta Sonuçları

Büyük Çınarlıspor 0-3 100. Yılspor
Kazanderespor 3-0 Tekirdağspor 
Süleymanpaşa Namık Kemalspor 3-7 Tekirdağ Gücüspor 
Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor 1-0 Malkara 14 Kasımspor 

B Grubu’nda ikinci hafta mücadelesinde 3 puanlı lider Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor deplasmanda puansız olarak 5. sırada bulunan Akçeşmespor’a konuk oldu. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanan mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi. Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 4 puanla 2. sırada yer alırken, Akçeşmespor 1 puanla 5. sırada kaldı. 
Bir diğer 3 puanlı ekip olan 2. sıradaki Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor ise puansız olarak 7. sırada yer alan Tekirdağ Gündoğduspor ile karşılaştı. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanan ve gollü geçen maçı Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor 9-4 kazanmayı başardı. Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor 6 puanla zirveye yükselirken, Tekirdağ Gündoğduspor puansız olarak 7. sırada yer aldı.
Bir diğer müsabakada 1 puanla 4. sırada yer alan Tekirdağ İdman Yurduspor ile puansız olarak 6. sırada yer alan Atletik Yıldızspor kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da paylaştı. Müsabakayı Tekirdağ İdman Yurduspor 3-2 galip tamamlayarak 4 puanla 3. basamağa yükseldi. Atletik Yıldızspor ise puansız olarak 6. sırada yer aldı.
Grupta 1 puanla 4. sırada yer alan Aslan Yıldızspor ikinci haftayı BAY geçti.         

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği B Grubu 2. Hafta Sonuçları

Akçeşmespor 2-2 Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor
Atletik Yıldızspor 2-3 Tekirdağ İdman Yurduspor
Tekirdağ Gündoğduspor 4-9 Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor
Aslan Yıldızspor - BAY

Jandarma KADES'i tanıtıyor Jandarma KADES'i tanıtıyor

C Grubu’nda ikinci haftada 3 puanlı lider Çorlu Esentepespor, puansız olarak 6. basamakta yer alan Çorlu Altınoranspor ile karşılaştı. General Basri Saran Stadı’nda oynanan müsabakayı Çorlu Altınoranspor 3-1 kazanmayı başardı. Çorlu Altınoranspor 3 puanla 4. sıraya yükselirken, Çorlu Esentepespor 3 puanda kaldı ve 3. sıraya geriledi. 
Bir diğer 3 puanlı ekip olan 2. basamaktaki Çorlu İdman Ocağıspor, puansız olarak 8. sırada bulunan Marmaraereğlisi Belediyespor ile General Basri Saran Stadı’nda karşılaştı. Müsabakayı Çorlu İdman Ocağıspor 4-1 kazanarak 6 puanla 2. sıradaki yerini korudu. Marmaraereğlisi Belediyespor puansız olarak 8. sırada yer aldı.
İlk hafta aldığı 3 puanla 3. sırada yer alan Çorlu Fenerspor, kendisi gibi 3 puana sahip Çorlu Trakya Balkanspor ile kozlarını General Basri Saran Stadı’nda paylaştı. Çorlu Fenerspor rakibini 5-0 mağlup ederek 6 puanla zirvede yer aldı. Çorlu Trakya Balkanspor 3 puanla 5. basamakta kaldı.
Grubun son maçında ise puansız olarak 5. sırada yer alan Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor ile puansız 7. basamaktaki Çorluspor 1947 karşılaştı. General Basri Saran Stadı’nda oynanan mücadeleyi Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 2-0 galip tamamladı ve 3 puanla 6. basamakta yer aldı. Çorluspor 1947 puansız olarak 7. sırada kaldı.
  
Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği C Grubu 2. Hafta Sonuçları

Çorlu Trakya Balkanspor 0-5 Çorlu Fenerspor
Çorluspor 1947 0-2 Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor
Çorlu Altınoranspor 3-1 Çorlu Esentepespor
Marmaraereğlisi Belediyespor 1-4 Çorlu İdman Ocağıspor
 
D Grubu’nda ikinci hafta müsabakalarında 3 puanla zirvede olan Sağlıkspor ile 3 puanlı 2. sıradaki Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ile kozlarını Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da paylaştı. Sağlıkspor rakibine acımadı ve maçı 11-3 kazandı. Sağlıkspor bu sonuçla 6 puanla zirveye yerleşirken, Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 3 puanla 6. sıraya geriledi. 
Bir diğer 3 puanlı ekip olan Çorlu Yıldırım Spor Kulübü, puansız olarak 7. sırada yer alan Ergene Gençlikspor ile Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da karşılaştı. Mücadeleyi Çorlu Yıldırım Spor Kulübü 3-1 kazanarak 6 puanla 2. basamakta yer aldı. Ergene Gençlikspor puansız olarak 7. sırada kaldı.
Grupta 3 puanlı bir başka ekip 4. sıradaki Muratlı Halk Eğitimispor, puansız olarak 5. sıradaki Ergene Gençlerbirliğispor ile kozlarını Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da paylaştı. Ergene Gençlerbirliğispor mücadeleyi 3-2 kazanmayı başardı ve 3 puanla 5. sırada yer aldı. Muratlı Halk Eğitimispor ise 3 puanla 3. basamakta kaldı.
Grubun son maçında ise puansız olarak 6. sıradaki Yeşiltepespor ile 8. sıradaki Aşağı Sevindiklispor karşılaştı. Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da oynanan mücadeleyi Yeşiltepespor 7-2 galip tamamladı. Yeşiltepespor 3 puanla 4. sıraya yükselirken, Aşağı Sevindiklispor puansız olarak 8. sırada yer aldı.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği D Grubu 2. Hafta Sonuçları

Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 3-11 Sağlıkspor
Çorlu Yıldırım Spor Kulübü 3-1 Ergene Gençlikspor
Aşağı Sevindiklispor 2-7 Yeşiltepespor
Muratlı Halk Eğitimispor 2-3 Ergene Gençlerbirliğispor

E Grubu’nda ikinci hafta mücadelelerinde 3 puanlı lider Çerkezgücüspor, puansız olarak 7. sırada bulunan Kapaklıspor ile karşılaştı. Kapaklı Sahası’nda oynanan müsabaka golsüz eşitlikle sona erdi. Çerkezgücüspor 4 puanla 4. sıraya inerken, Kapaklıspor 1 puanla 5. sıraya çıktı. 
Grupta 3 puanla 2. basamakta yer alan Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise puansız olarak 5. basamakta yer alan Çataklıspor ile kozlarını Kapaklı Sahası’nda paylaştı. Maçı Çerkezköy 1923 Gençlikspor 4-0 kazandı ve 6 puanla 2. sırada yer aldı. Çataklıspor ise puansız olarak 7. basamağa geriledi.
3 puanlı bir diğer ekip olan Kapaklı Sitespor, puansız olarak 6. sırada bulunan Fevzipaşaspor ile karşılaştı. Kapaklı Sahası’nda oynanan müsabakayı Kapaklı Sitespor 5-0 kazanarak 6 puanla zirveye yükseldi. Fevzipaşaspor puansız olarak 6. sırada kaldı. 
Grubun son maçında ise 3 puanlı 4. sıradaki Karaağaçspor, puansız olarak 8. basamakta bulunan Taşkıranlar Samsungücüspor kozlarını Kapaklı Sahası’nda paylaştı. Çekişmeli geçen maçı Karaağaçspor 3-2 galip tamamladı ve 6 puanla 3. sırada yer aldı. Taşkıranlar Samsungücüspor puansız olarak 8. basamakta yer aldı.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği E Grubu 2. Hafta Sonuçları

Çataklıspor 0-4 Çerkezköy 1923 Gençlikspor 
Taşkıranlar Samsungücüspor 2-3 Karaağaçspor 
Fevzipaşaspor 0-5 Kapaklı Sitespor
Kapaklıspor 0-0 Çerkezgücüspor

Son grup F Grubu’nda ikinci haftada 3 puanlı lider Büyük Yoncalıspor, 3 puanla 4. sırada yer alan Saray Belediyespor ile karşılaştı. Saray Şehir Stadı’nda oynanan maçı Büyük Yoncalıspor 2-1 kazanarak 6 puanla liderliğini sürdürdü. Saray Belediyespor ise 3 puanla 4. basamakta kaldı.  
Grupta 3 puanla 2. sırada yer alan Saray İstiklalspor, puansız olarak 6. basamakta yer alan Tekirdağ Marmaraspor ile kozlarını Saray Şehir Stadı’nda paylaştı. Saray İstiklalspor mücadeleyi 3-2 galip tamamlamasını bildi ve 6 puanla 2. basamakta yer aldı. Tekirdağ Marmaraspor puansız olarak 5. basamakta yer aldı.
Grubun son maçında ise -3 puanla olarak 5. basamakta yer alan Sarayspor 1953 ile puansız Küçük Yoncalıspor karşı karşıya geldi. Saray Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleyi Küçük Yoncalıspor 5-1 kazandı ve 3 puanla 3. sırada yer aldı. Sarayspor 1953 ise -3 puanla 6. sırada kaldı.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği F Grubu 2. Hafta Sonuçları

Büyük Yoncalıspor 2-1 Saray Belediyespor
Saray İstiklalspor 3-2 Tekirdağ Marmaraspor
 Sarayspor 1953 1-5 Küçük Yoncalıspor

Kaynak: İlkay Danacılar