Tekirdağ’da minikler sahne alıyor. U11 Miniminikler Şenliği müsabakaları başlıyor.

6 Grupta oynatılacak mücadeleler tek devre oynanacak. Minik takımlar şampiyon olmak için kıyasıya müacadele edecek.

A Grubu’nda Büyük Çınarlıspor, Kazanderespor, Malkara 14 Kasımspor, Tekirdağspor, 100. Yılspor, Tekirdağ Gücüspor, Süleymanpaşa Namık Kemalspor, Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor.

A Grubu’nda ilk hafta mücadelesinde Malkara 14 Kasımspor ile Kazanderespor karşılaşacak. Tekirdağspor, Büyük Çınarlıspor’u ağırlarken, 100. Yılspor ile Süleymanpaşa Namık Kemalspor kozlarını paylaşacak. Grubun son maçında ise Tekirdağ Gücüspor ile Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor karşı karşıya gelecek.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği A Grubu 1. Hafta Fikstürü

Malkara 14 Kasımspor - Kazanderespor
Tekirdağspor - Büyük Çınarlıspor
100. Yılspor - Süleymanpaşa Namık Kemalspor
Tekirdağ Gücüspor - Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor

B Grubu’nda ise Akçeşmespor, Aslan Yıldızspor, Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor, Atletik Yıldızspor, Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor, Tekirdağ Gündoğduspor, Tekirdağ İdman Yurduspor.

B Grubu’nda ilk hafta mücadelesinde Tekirdağ İdman Yurduspor ile Aslan Yıldızspor kozlarını paylaşırken Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor ile Tekirdağ Gündoğduspor karşılaşacak. Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor ise ilk haftada Atletik Yıldızspor’u konuk edecek. Grupta ilk haftayı Akçeşmespor BAY geçecek.         

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği B Grubu 1. Hafta Fikstürü

Tekirdağ İdman Yurduspor - Aslan Yıldızspor
Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor - Tekirdağ Gündoğduspor
Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor - Atletik Yıldızspor
Akçeşmespor - BAY

C Grubu’nda yer alan takımlar ise şunlar oldu: Çorlu Trakya Balkanspor, Çorluspor 1947, Çorlu İdman Ocağıspor, Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor, Çorlu Fenerspor, Çorlu Altınoranspor, Çorlu Esentepespor, Marmaraereğlisi Belediyespor.

C Grubu’nda ilk haftada Çorlu İdman Ocağıspor ile Çorluspor 1947 karşılaşırken, Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor ise Çorlu Trakya Balkanspor’u konuk edecek. Çorlu Fenerspor’un rakibi Çorlu Altınoranspor’un rakibi olurken, Çorlu Esentepespor ile Marmaraereğlisi Belediyespor kozlarını ilk haftada paylaşacak.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği C Grubu 1. Hafta Fikstürü

Aslan Yıldızspor yeni sezona hazırlanıyor Aslan Yıldızspor yeni sezona hazırlanıyor

Çorlu İdman Ocağıspor - Çorluspor 1947
Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor - Çorlu Trakya Balkanspor
Çorlu Fenerspor - Çorlu Altınoranspor
Çorlu Esentepespor - Marmaraereğlisi Belediyespor 

D Grubu’nda yer alan takımlar Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü, Çorlu Yıldırım Spor Kulübü, Ergene Gençlerbirliğispor, Ergene Gençlikspor, Sağlıkspor, Yeşiltepespor, Aşağı Sevindiklispor, Muratlı Halk Eğitimispor oldu. 

D Grubu’nda ilk hafta müsabakalarında Ergene Gençlerbirliğispor ile Çorlu Yıldırım Spor Kulübü karşılaşırken, Ergene Gençlikspor, Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü’nü konuk edecek. Sağlıkspor, Aşağı Sevindiklispor ile kozlarını paylaşırken, Yeşiltepespor,   Muratlı Halk Eğitimispor ile karşı karşıay gelecek.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği D Grubu 1. Hafta Fikstürü

Ergene Gençlerbirliğispor - Çorlu Yıldırım Spor Kulübü
Ergene Gençlikspor - Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 
Sağlıkspor - Aşağı Sevindiklispor
Yeşiltepespor - Muratlı Halk Eğitimispor

E Grubu’nda bulunan takımlar şu şekilde oldu: Çataklıspor, Taşkıranlar Samsungücüspor, Çerkezgücüspor, Karaağaçspor, Çerkezköy 1923 Gençlikspor, Kapaklı Sitespor, Fevzipaşaspor, Kapaklıspor. 

E Grubu’nda ilk hafta mücadelelerinde Çerkezgücüspor, Taşkıranlar Samsungücüspor’u konuk ederken, Karaağaçspor, Çataklıspor ile karşılaşacak. Çerkezköy 1923 Gençlikspor’un konuğu Fevzipaşaspor olurken, Kapaklı Sitespor, Kapaklıspor ile karşılaşacak.   

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği E Grubu 1. Hafta Fikstürü

Çerkezgücüspor - Taşkıranlar Samsungücüspor
Karaağaçspor - Çataklıspor
Çerkezköy 1923 Gençlikspor - Fevzipaşaspor
Kapaklı Sitespor - Kapaklıspor

Son grup olan F Grubu’nda ise Büyük Yoncalıspor, Sarayspor 1953, Küçük Yoncalıspor, Saray İstiklalspor, Saray Belediyespor, Tekirdağ Marmaraspor bulunuyor.

F Grubu’nda ilk haftada Tekirdağ Marmaraspor, Büyük Yoncalıspor’u konuk ederken, Saray Belediyespor ile Sarayspor 1953 kozlarını paylaşacak. Son maçta ise Küçük Yoncalıspor, Saray İstiklalspor’u ağırlayacak.  

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği F Grubu 1. Hafta Fikstürü

Tekirdağ Marmaraspor - Büyük Yoncalıspor
Saray Belediyespor - Sarayspor 1953
Küçük Yoncalıspor - Saray İstiklalspor

Kaynak: İlkay Danacılar