2023-2024 Futbol Sezonu Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği müsabakaları 45 takımın katılımıyla tek devreli lig usulüne başladı.
Tekirdağ’da minikler sahne alıyor. U11 Miniminikler Şenliği müsabakaları başlıyor.

Mücadeleler 6 grupta oynatılacak. Minik takımlar ilk hafta maçlarında kıyasıya müacadele etti.

A GRUBU’NDA LİDER TEKİRDAĞ GÜCÜSPOR 

A Grubu’nda Büyük Çınarlıspor, Kazanderespor, Malkara 14 Kasımspor, Tekirdağspor, 100. Yılspor, Tekirdağ Gücüspor, Süleymanpaşa Namık Kemalspor, Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor yer alıyor.

A Grubu’nda ilk hafta mücadelesinde Malkara 14 Kasımspor ile Kazanderespor karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen maçı Kazanderespor 4-3 kazandı ve 3 puanla 3. sırada yer aldı. Malkara 14 Kasımspor ise puansız olarak 6. sırada kaldı.  

Bir diğer mücadelede Tekirdağspor ise Büyük Çınarlıspor’u ağırladı. Müsabakayı Büyük Çınarlıspor 6-1 kazanarak gövde gösterisi yaptı. Büyük Çınarlıspor 3 puanla 2. sıraya yerleşirken, Tekirdağspor puansız olarak 7. sırada yer aldı.

Grubun diğer maçında 100. Yılspor ile Süleymanpaşa Namık Kemalspor kozlarını paylaştı. Karşılaşma 2-2 eşitlikle tamamlandı. 100. Yılspor 1 puanla 4. sırada yer alırken, Süleymanpaşa Namık Kemalspor 1 puanla 5. sırada yer aldı.  

Grubun son maçında ise Tekirdağ Gücüspor ile Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor karşı karşıya geldi. Tekirdağ Gücüspor rakibine acımadı ve maçı 8-0 kazanmayı bildi. Tekirdağ Gücüspor 3 puanla zirveye yerleşirken, Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor puansız olarak 8. sırada yer aldı.   

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği A Grubu 1. Hafta Sonuçları

Malkara 14 Kasımspor 3-4 Kazanderespor
Tekirdağspor 1-6 Büyük Çınarlıspor
100. Yılspor 2-2 Süleymanpaşa Namık Kemalspor
Tekirdağ Gücüspor 8-0 Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor

B GRUBU’NDA HAYRABOLU ÇOK FARKLI

B Grubu’nda ise Akçeşmespor, Aslan Yıldızspor, Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor, Atletik Yıldızspor, Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor, Tekirdağ Gündoğduspor, Tekirdağ İdman Yurduspor yer aldı.

B Grubu’nda ilk hafta mücadelesinde Tekirdağ İdman Yurduspor ile Aslan Yıldızspor kozlarını paylaştı. Nefes kesen karşılaşma 3-3 eşitlikle sonuçlandı. Tekirdağ İdman Yurduspor 1 puanla 4. sırada yer alırken, Aslan Yıldızspor aynı puanla 3. sırada yer aldı.

Bir diğer mücadelede Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor ile Tekirdağ Gündoğduspor karşılaştı. Mücadeleyi Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 8-0 kazanmayı bildi ve 3 puanla liderliğe yükseldi. Tekirdağ Gündoğduspor ise puansız olarak 7. sırada yer aldı.

Grubun son maçında Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor ise ilk haftada Atletik Yıldızspor’u konuk etti. Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor maçı 4-1 kazanarak 3 puanla 2. sıraya yerleşti. Atletik Yıldızspor ise puansız olarak 6. sırada yer aldı.

Grupta ilk haftayı Akçeşmespor BAY geçti ve 5. sırada yer aldı.         

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği B Grubu 1. Hafta Sonuçları

Tekirdağ İdman Yurduspor 3-3 Aslan Yıldızspor
Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 8-0 Tekirdağ Gündoğduspor
Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor 4-1 Atletik Yıldızspor
Akçeşmespor - BAY

C GRUBU’NDA ESENTEPE RÜZGARI

C Grubu’nda yer alan takımlar ise şunlar oldu: Çorlu Trakya Balkanspor, Çorluspor 1947, Çorlu İdman Ocağıspor, Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor, Çorlu Fenerspor, Çorlu Altınoranspor, Çorlu Esentepespor, Marmaraereğlisi Belediyespor.

C Grubu’nda ilk haftada Çorlu İdman Ocağıspor ile Çorluspor 1947 karşılaştı. Çorlu İdman Ocağıspor maçı 3-0 almayı bildi ve 3 puanla 2. sırada yer aldı. Çorluspor 1947 ise puansız olarak 7. sırada yer aldı. 

Bir başka maçta Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor ise Çorlu Trakya Balkanspor’u konuk etti. Çorlu Trakya Balkanspor maçı 2-1 kazanmayı başardı ve 3 puanla 4. sırada yer aldı. Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor ise puansız olarak 6. sırada yer aldı.

Bir diğer mücadelede Çorlu Fenerspor’un rakibi Çorlu Altınoranspor oldu. Çekişmeli geçen maçı Çorlu Fenerspor 3-2 almayı bildi. Çorlu Fenerspor 3 puanla 3. sırada yer alırken, Çorlu Altınoranspor puansız olarak 5. sırada yer aldı.

Grubun son maçında ise Çorlu Esentepespor ile Marmaraereğlisi Belediyespor kozlarını paylaştı. Çorlu Esentepespor maçı 6-0 kazanarak 3 puanla zirveye yerleşti. Marmaraereğlisi Belediyespor ise puansız olarak 8. sırada yer aldı. 

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği C Grubu 1. Hafta Sonuçları

Gençler ve Ümitler Taekwondo İl Seçmeleri yapıldı Gençler ve Ümitler Taekwondo İl Seçmeleri yapıldı

Çorlu İdman Ocağıspor 3-0 Çorluspor 1947
Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 1-2 Çorlu Trakya Balkanspor
Çorlu Fenerspor 3-2 Çorlu Altınoranspor
Çorlu Esentepespor 6-0 Marmaraereğlisi Belediyespor 

D GRUBU’NDA SAĞLIKSPOR FIRTINASI

D Grubu’nda yer alan takımlar ise Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü, Çorlu Yıldırım Spor Kulübü, Ergene Gençlerbirliğispor, Ergene Gençlikspor, Sağlıkspor, Yeşiltepespor, Aşağı Sevindiklispor, Muratlı Halk Eğitimispor oldu. 

D Grubu’nda ilk hafta müsabakasında Ergene Gençlerbirliğispor ile Çorlu Yıldırım Spor Kulübü karşılaştı. Çorlu Yıldırım Spor Kulübü maçı 4-2 kazanmayı başardı ve 3 puanla 3. sırada yer aldı. Ergene Gençlerbirliğispor ise puansız olarak 5. sırada yer aldı.

Bir diğer maçta Ergene Gençlikspor, Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü’nü konuk etti. Gollü geçen karşılaşmayı konuk ekip Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 6-3 kazandı ve 3 puanla 2. basanakta yer aldı. Ergene Gençlikspor ise puansız olarak 7. basamakta yer aldı. 

Grubun bir diğer müsabakasında Sağlıkspor ile Aşağı Sevindiklispor kozlarını paylaştı. Sağlıkspor adeta gol şov yaptı ve maçı 8-0 kazandı. Sağlıkspor bu sonuçla 3 puanla zirveyi ele geçirirken, Aşağı Sevindiklispor puansız olarak 8. sırada kaldı.

Grupta son maçta ise Yeşiltepespor, Muratlı Halk Eğitimispor ile karşı karşıya geldi. Maçı Muratlı Halk Eğitimispor 3-1 galip tamamladı. Muratlı Halk Eğitimispor bu galibiyetle 3 puanla 4. sırada yer alırken, Yeşiltepespor puansız olarak 6. sırada kaldı.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği D Grubu 1. Hafta Sonuçları

Ergene Gençlerbirliğispor 2-4 Çorlu Yıldırım Spor Kulübü
Ergene Gençlikspor 3-6 Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 
Sağlıkspor 8-0 Aşağı Sevindiklispor
Yeşiltepespor 1-3 Muratlı Halk Eğitimispor

E GRUBU’NDA ÇERKEZGÜCÜ’NDEN TAM 15 GOL 

E Grubu’nda bulunan takımlar şu şekilde oldu: Çataklıspor, Taşkıranlar Samsungücüspor, Çerkezgücüspor, Karaağaçspor, Çerkezköy 1923 Gençlikspor, Kapaklı Sitespor, Fevzipaşaspor, Kapaklıspor. 

E Grubu’nda ilk hafta mücadelesinde Çerkezgücüspor, Taşkıranlar Samsungücüspor’u konuk etti. Çerkezgücüspor rakibini adeta paramparça etti ve maçı 15-0 kazandı. Çerkezgücüspor 3 puanla zirvede yer alırken Taşkıranlar Samsungücüspor puansız olarak 8. sırada yer aldı. 

Bir diğer maçta Karaağaçspor ile Çataklıspor karşılaştı. Mücadeleyi Karaağaçspor 3-0 kazanmayı başardı. Karaağaçspor 3 puanla 4. sırada yer alırken, Çataklıspor puansız olarak 5. sırada yer aldı.  

Grupta bir diğer müsabakada Çerkezköy 1923 Gençlikspor’un konuğu Fevzipaşaspor oldu. Çerkezköy 1923 Gençlikspor maçı 6-1 galip tamamladı ve 3 puanla 2. sırada yer aldı. Fevzipaşaspor ise puansız olarak 6. sırada kaldı. 

Grubun son maçında ise Kapaklı Sitespor ile Kapaklıspor karşılaştı. Kapaklı Sitespor derbide rakibini 7-3 mağlup etti ve 3 puanla 3. sırada yer aldı. Kapaklıspor ise puansız olarak 7. basamakta kaldı.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği E Grubu 1. Hafta Sonuçları

Çerkezgücüspor 15-0 Taşkıranlar Samsungücüspor
Karaağaçspor 3-0 Çataklıspor
Çerkezköy 1923 Gençlikspor 6-1 Fevzipaşaspor
Kapaklı Sitespor 7-3 Kapaklıspor

F GRUBU’NDA BİR MAÇ TATİL EDİLDİ

Son grup olan F Grubu’nda ise Büyük Yoncalıspor, Sarayspor 1953, Küçük Yoncalıspor, Saray İstiklalspor, Saray Belediyespor, Tekirdağ Marmaraspor bulunuyor.

F Grubu’nda ilk haftada Tekirdağ Marmaraspor, Büyük Yoncalıspor’u konuk etti. Büyük Yoncalıspor mücadeleyi 3-1 kazanarak 3 puanla zirveye yükseldi. Tekirdağ Marmaraspor ise puansız olarak 6. sırada kaldı.  

Bir diğer oynanması gereken maçta ise Saray Belediyespor ile Sarayspor 1953 kozlarını paylaşacaktı. Ama müsabaka Sarayspor 1953 takımının lisanslarının olmamasından dolayı hakem tarafından tatil edildi. 

Son maçta ise Küçük Yoncalıspor, Saray İstiklalspor’u ağırladı. Saray İstiklalspor maçı 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu ve 2. basamakta yer aldı. Küçük Yoncalıspor ise puansız olarak 5. basamakta kaldı.    

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği F Grubu 1. Hafta Sonuçları

Tekirdağ Marmaraspor 1-3 Büyük Yoncalıspor
Saray Belediyespor - Sarayspor 1953 (tatil edildi)
Küçük Yoncalıspor 1-2 Saray İstiklalspor

Kaynak: İlkay Danacılar