45 takımın katılımıyla tek devreli lig usulüne göre 6 grupta oynatılan maçlar oldukça çekişmeye sahne oluyor.

Tekirdağ’da minikler şov yapmaya devam ediyor. İkinci hafta maçlarının ardından U11 Miniminikler Şenliği 3. hafta müsabakaları ile devam edecek.

TEKİRDAĞ GÜCÜ ZİRVEDE  
A Grubu’nda üçüncü hafta mücadelesinde 6 puanlı lider Tekirdağ Gücüspor, 3 puanla 4. sırada yer alan Büyük Çınarlıspor ile kozlarını Karadeniz 2 Nolu Saha’da paylaşacak. Mücadele saat 15.00’te oynanacak.
Bir diğer müsabakada 6 puanla 2. basamakta yer alan Kazanderespor, 4 puanlı 3. sıradaki 100. Yılspor’a konuk olacak. Mücadele Karadeniz 2 Nolu Saha’da saat 18.00’de başlayacak.  
3 puanla 5. sırada yer alan Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor ise 1 puanla 6. sırada yer alan Süleymanpaşa Namık Kemalspor ile Karadeniz 2 Nolu Saha’da kozlarını paylaşacak. Müsabaka saat 16.30’da oynayacak.
Grubun son maçında ise puansız olarak 7. sırada yer alan Malkara 14 Kasımspor ile puansız olarak 8. sırada yer alan Tekirdağspor karşılaşacak. Mücadele saat 13.30’da Karadeniz 2 Nolu Saha’da start alacak.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği A Grubu 3. Hafta Fikstürü

Tekirdağspor - Malkara 14 Kasımspor 
100. Yılspor - Kazanderespor
Tekirdağ Gücüspor - Büyük Çınarlıspor
Süleymanpaşa Namık Kemalspor - Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor

HAYRABOLU BAY GEÇECEK
B Grubu’nda ikinci hafta mücadelesinde 6 puanlı lider Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor evinde 1 puanla 5. sırada bulunan Akçeşmespor’u konuk edecek. Mücadele Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 13.30’da oynanacak.
Grupta 4 puanlı ekip olan 3. sıradaki Tekirdağ İdman Yurduspor ise puansız olarak 7. sırada yer alan Tekirdağ Gündoğduspor ile karşılaşacak. Mücadele Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 12.00’de başlayacak.
Bir diğer müsabakada 1 puanla 4. sırada yer alan Aslan Yıldızspor ile puansız olarak 6. sırada yer alan Atletik Yıldızspor kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 15.00’te paylaşacak.
Grupta 4 puanla 2. sırada yer alan Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor üçüncü haftayı BAY geçecek.         

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği B Grubu 3. Hafta Fikstürü

Aslan Yıldızspor - Atletik Yıldızspor
Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor - Akçeşmespor 
Tekirdağ İdman Yurduspor - Tekirdağ Gündoğduspor
Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor - BAY

ÇORLU TAKIMLARI LİDERLİK SAVAŞINDA 
C Grubu’nda iki haftada 6 puanlı lider Çorlu Fenerspor, puansız olarak 7. basamakta yer alan Çorluspor 1947 ile karşılaşacak. Müsabaka General Basri Saran Stadı’nda saat 13.00’te başlayacak.
Bir diğer 6 puanlı ekip olan 2. basamaktaki Çorlu İdman Ocağıspor, 3 puanla 6. sırada bulunan Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor ile General Basri Saran Stadı’nda saat 17.30’da karşılaşacak. 
İlk iki haftada aldığı 3 puanla 3. sırada yer alan Çorlu Esentepespor, kendisi gibi 3 puana sahip Çorlu Trakya Balkanspor ile kozlarını General Basri Saran Stadı’nda saat 14.30’da paylaşacak. 
Grubun son maçında ise 3 puanla 4. sırada yer alan Çorlu Altınoranspor ile puansız 8. basamaktaki Marmaraereğlisi Belediyespor karşılaşacak. Mücadele General Basri Saran Stadı’nda saat 16.00’da oynanacak.  
  
Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği C Grubu 3. Hafta Fikstürü

Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor - Çorlu İdman Ocağıspor
Çorlu Fenerspor - Çorluspor 1947
Çorlu Esentepespor - Çorlu Trakya Balkanspor
Çorlu Altınoranspor - Marmaraereğlisi Belediyespor 

D GRUBU’NDA LİDER KİM OLACAK?
D Grubu’nda üçüncü hafta müsabakalarında 6 puanla zirvede olan Sağlıkspor ile aynı puanla 2. sıradaki Çorlu Yıldırım Spor Kulübü kozlarını Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da saat 14.30’da karşılaşacak. 
Bir diğer 3 puanlı ekip olan 3. basamaktaki Muratlı Halk Eğitimispor, puansız olarak 8. sırada yer alan Aşağı Sevindiklispor ile Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da karşılaşacak. Mücadele saat 13.00’te oynanacak. 
Grupta 3 puanlı bir başka ekip 4. sıradaki Yeşiltepespor, aynı puanla 6. sıradaki Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ile kozlarını Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da saat 17.30’da paylaşacak.
Grubun son maçında ise puansız olarak 7. sıradaki Ergene Gençlikspor ile 3 puanla 5. sıradaki Ergene Gençlerbirliğispor karşılaşacak. Mücadele saat 16.00’da Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da başlayacak. 

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği D Grubu 3. Hafta Fikstürü

Ergene Gençlikspor - Ergene Gençlerbirliğispor
Sağlıkspor - Çorlu Yıldırım Spor Kulübü
Yeşiltepespor - Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü
Aşağı Sevindiklispor - Muratlı Halk Eğitimispor

KARAAĞAÇ - ÇERKEZGÜCÜ MAÇI HEYACANLI GEÇECEK
E Grubu’nda üçüncü hafta mücadelelerinde 6 puanlı lider Kapaklı Sitespor, puansız olarak 7. sırada bulunan Çataklıspor ile karşılaşacak. Mücadele Kapaklı Sahası’nda 15.30’da start alacak.
Grupta 6 puanla 2. basamakta yer alan Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise puansız olarak 8. basamakta yer alan Taşkıranlar Samsungücüspor ile kozlarını Kapaklı Sahası’nda saat 18.30’da paylaşacak.
Grupta 6 puanlı bir başka ekip olan 3. basamaktaki Karaağaçspor, 4 puanla 4. sırada bulunan Çerkezgücüspor ile karşılaşacak. Müsabaka Kapaklı Sahası’nda saat 17.00’de oynanacak.  
Grubun son maçında ise 1 puanlı 5. sıradaki Kapaklıspor, puansız olarak 6. basamakta bulunan Fevzipaşaspor ile kozlarını saat 14.00’te Kapaklı Sahası’nda paylaşacak.   

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği E Grubu 3. Hafta Fikstürü

Karaağaçspor - Çerkezgücüspor
Çerkezköy 1923 Gençlikspor - Taşkıranlar Samsungücüspor
Kapaklı Sitespor - Çataklıspor
Fevzipaşaspor - Kapaklıspor 

F GRUBU’NDA İLK İKİ KAPIŞACAK
Son grup olan F Grubu’nda üçüncü haftada 6 puanlı lider Büyük Yoncalıspor, zirve maçında aynı puanla 2. sırada yer alan Saray İstiklalspor ile karşılaşacak. Mücadele Saray Şehir Stadı’nda saat 14.30’da oynanacak.
Grupta 3 puanla 3. sırada yer alan Küçük Yoncalıspor, aynı puanla 4. basamakta yer alan Saray Belediyespor ile kozlarını saat 16.00’da Saray Şehir Stadı’nda paylaşacak.
Grubun son maçında ise puansız olarak 5. basamakta yer alan Tekirdağ Marmaraspor ile -3 puanla 6. sırada yer alan Sarayspor 1953 karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 17.30’da Saray Şehir Stadı’nda oynanacak.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği F Grubu 3. Hafta Fikstürü

Gençler ve Ümitler Taekwondo İl Seçmeleri yapıldı Gençler ve Ümitler Taekwondo İl Seçmeleri yapıldı

Büyük Yoncalıspor - Saray İstiklalspor
Saray Belediyespor - Küçük Yoncalıspor
Tekirdağ Marmaraspor - Sarayspor 1953

Kaynak: İlkay Danacılar